V pondl odpoledne kontaktovala policii na tsov lince pracovnice Zkladn koly Brat Venclk kvli podezen, e jeden z k m u sebe zbra.

Na msto vyjeli policist z mstnho oddlen, cizineck policie a tak nkolik hldek policist z pohotovostn motorizovan jednotky. Na msto dorazili i kriminalist, kte nsledn zjistili, e jeden z k ml svm spolukm o pestvce na toalet ukazovat stelnou zbra schovanou v ledvince, uvedl mluv prask policie Jan Rybansk.

Spoluk, kter elil vhrkm zbitm, i pes strach o sebe a spoluky vc oznmil jedn z uitelek.

Pivolan policist nsledn zjistili, e jde o airsoftovou pistoli Glock 18c. Ppad je provovn pro podezen ze spchn trestnho inu vydrn. Vzhledem ke skutenosti, e se jedn o mladistv, nelze poskytovat podrobnj informace, doplnil Rybansk.

Mapy poskytuje © SHOCart a pispvatel OpenStreetMap. Spolenost SHOCart je tradin vydavatel turistickch a cykloturistickch map a atlas. Vce na www.shocart.cz

Policist podle mluvho takov oznmen nemohou brt na lehkou vhu, i kdy se nsledn uke, e zbra nebyla skuten.

Tma stelnch zbran ve kolch se dostalo v esku do centra pozornosti po prosincov tragdii v budov Filozofick fakulty Univerzity Karlovy. tonk zastelil 14 lid, pot i sebe a dalch 25 lid zranil.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.