Na zznamech, kter policie zajistila pi domovnch prohldkch, ena svho nezletilho syna, ktermu zpotku nebylo ani deset let, orln uspokojovala, mla s nm klasick pohlavn styk nebo na nj moila. Jej partner vechno nahrval a obma udlel pokyny, podle obaloby se vak v nkolika ppadech do sexulnch hrtek pmo tak zapojil.

Chtj to po mm. Neuhbej hlavou a pij, zaznvalo podle obaloby z muovch st napklad na zajitnch videch.

Podle sttn zstupkyn Klry Kubtov chlapce, kter je dnes ji dospl, po strnce lidskho fungovn v podstat pln odrovnali. Osvojil si kodliv nvyky vedouc k morlnmu padku. Rozvinula se u nj vn forma syndromu tranho dtte s citovou a sociln deprivac, uvedla alobkyn.

V roce 2020 ena podle n ve snaze sexuln se uspokojit zneuila svho dvoumsnho vnuka, piem mu opt vechno zdokumentoval.

Dnes edestilet ena pak podle tvrzen Kubtov zrove mla mt pohlavn styk se psem a provdt s nm rzn dal zoofiln praktiky, kdy o tyi roky star spoluobalovan i toto natel. Na vem se mla podlet jet jedna ena, jej sthn je vedeno samostatn.

Syn dky tomu nebyl nemocn, ekla ena

Na ppad se pilo nhodou pi vyetovn jinho, kdy policie objevila na internetu snmek eny s dttem s pornografickou tematikou. Kriminalistm se nsledn podailo urit eninu totonost.

Ctm se nevinna. Ve spise se mnohokrt objevuj dost expresivn vrazy, jako napklad vlastn uspokojen. Co je naprost spekulace. Nen dn pravda, e mm zmrem bylo nkomu ublit. Sex jako takov m i jin pnosy. Bylo to konno ze zdravotn-terapeutickho hlediska, vypovdla ena ped soudem ohledn praktik se synem.

Mli jsme od nj informovan souhlas, vdy jsme mu vysvtlili, pro je to pro nj dobr. Na zklad vech studi a jinch zdroj jsme doli k zvru, e pi sexulnch aktivitch vznik velk mnostv energie, kter se d vyut k ozdravnmu elu. Po dobu, kdy jsme tyto aktivity provdli, nebyl syn vbec nemocn. Nebyl nemocn proto, e jsme na tom pracovali i tmto zpsobem, uvedla obalovan.

Pi praktikch pr dky potlaen vzruivosti vbec nic nectila a nikdy tak nedolo k jejmu uspokojen.

Vztah se synem je pr nyn patn. Syn vm v, e byl pokozen, a v, e je mma patn. V tomu, co mu tenhle mocensk systm nakukal. Nechce se se mnou stkat. V listopadu 2022 m soud v Havlkov Brod odsoudil ke ztrt mateskch prv a zakzal mi styk se synem. To uinil na zklad spisu, kter jste mu vy poskytli, vyetla soudu.

Dodala, e jej star dti, kterm pr vdy kala pravdu, za n stoj a v tomu, e nic nedlala se zlm myslem.

Do jednac sn dorazila v klobouku, kter si nejprve odmtala sundat, nakonec vak uposlechla upozornn pedsedy sentu.

Mo z koenho kohoutku

Pokud jde o vnuka, pr se jen pokusila zachytit jeho mo. Protoe dtsk mo je nezaten vcmi, kter mme my dospl. Kdy jsem vnuka pebalovala a vidla jsem, e mo, tak jsem automaticky pro tu mo shla, abych ji vypila. Snaila jsem se to chytit z toho malinkho koenho kohoutku. A e m u toho partner vyfotil? No vyfotil.

Psa se pr snaili jemn dovst k ejakulaci, aby mohli pout jeho sperma k ozdravnm elm.

Nesouhlasm s tmto soudnm procesem. Jsem svobodn lidsk bytost, neudluji souhlas soudu s tmto jednnm, ctm svou plnou nevinu, vypovdl obalovan mu ped soudem.

Dvojici, jej totonost zkon zakazuje zveejnit kvli ochran obt, hroz a dvanct let. Sttn zstupkyn navrhuje en uloen desetiletho trestu, mui o rok mn.

Hlavn len bude pokraovat i v dalch dnech.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.