Policie krtce po zadren mue informovala, e mue podezr z ptenho napaden minimln dvou lid v Kunratickm lese a ze tvrtenho toku na enu, kter la v Hostavicch po ulici s korkem. Souasn policist zjiovali, zda to nem souvislost se tvrtenm nlezem mrtvho mue u Kyjskho rybnka. Podle nich toti msto nlezu bylo vzdunou arou jen asi 1,3 kilometru od msta toku sekerou.

V prbhu vslechu se zadren tiadvacetilet mu piznal k napaden v Kunratickm lese, napaden eny s korkem a k vrad u Kyjskho rybnka, uvedla v sobotu policejn mluv Eva Kropov.

Na zklad pedbnho zkoumn psychiatra nen mu v souasn chvli schopen dalch kon, dodala mluv. Za nsiln trestn in pachatel souzen dosud nebyl, tud na nj nebyla uvalena vazba. Mu bude umstn do detennho zazen s dohledem, vysvtlila iDNES.cz Kropov.

Po ptenm toku v Kunratickm lese skonil v nemocnici sedmdestilet mu s trnmi ranami na hlav a pohmodninami. Druh napaden byl podle policie oeten na mst. O den dve pevezli zchrani do nemocnice zhruba ticetiletou enu, kterou tonk napadl ve Hostavicch. Tak utrpla porann hlavy, byla podle zchran ale mimo ohroen ivota.

Podle t zdroj MF DNES blzkch vyetovn m zadren mu u z minulosti v rejstku trest nkolik zznam, mimo jin majetkovou trestnou innost. Za nsiln trestn in souzen dosud nebyl. Ano, nen pro ns neznmou osobou, potvrdil policejn mluv Jan Dank.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.