Komern sdlen

Toto jsou komern sdlen. iDNES.cz neovlivuje jejich obsah a nen jejich autorem. Vce

Komern sdlen je speciln inzertn formt. Umouje inzerentm oslovit tene na ploe vt, ne je klasick banner, hod se tedy napklad ve chvli, kdy je poteba popsat vlastnosti novho produktu, pedstavit spolenost nebo ukzat vce fotografi.

Aby bylo na prvn pohled odliiteln od redaknch text, obsahuje jasn oznaen Komern sdlen v zhlav lnku.

Pro komern sdlen plat podobn pravidla jako pro dal formy inzerce na iDNES.cz. Nesm tedy bt v rozporu s dobrmi mravy a zsadami poctivho obchodnho styku, nesm poruovat prva tetch osob a pokozovat n dobrou povst. Na rozdl od bannerov reklamy je z komernch sdlen vylouena politick inzerce.

Komern sdlen, jejich titulky a tvrzen v nich obsaen nesmj bt liv a klamav.

Cenk komernch sdlen vetn kontakt na obchodn oddlen najdete zde.

Elegance a funkcionalita

Cool! pin bezrmov kouty a dvee, kter nejene oslovuj svm minimalistickm vzhledem, ale tak nabzej pantov otevrn, co spolen s maximln vstupu kout posouv tuto adu mezi ty nejkomfortnj na trhu. Monost pouit dve jak na levou, tak na pravou stranu usnaduje plnovn a instalaci v rznch koupelnch.

Variabilita pro kadou koupelnu

Srie Cool! je koncipovna tak, aby uspokojila rznorod poteby zkaznk. Modely tto ady umouj instalaci jak ve zdn nice, kde posta pouze sprchov dvee (s monost e od 80 cm do 120 cm), tak i vytvoen obdlnkovho i tvercovho pdorysu pomoc sprchovch dve a pevnch stn.

Szejte na kvalita a estetiku

Panty roh Cool! jsou vyrobeny z nerezov oceli a spolu s rmy maj chromovou nebo ernou povrchovou pravu. Tento minimalistick vzhled perfektn dopluje nzk vanika nebo monost zabudovn pmo do obklad, co dotv elegantn a vkusnou atmosfru va koupelny.

Ravak opt posouv hranice v oblasti koupelnovho designu s inovativn adou sprchovch kout Cool!. Prozkoumejte tuto modern a vysoce funkn srii, kter pin do va koupelny osvujc zmnu a maximln komfort.

Pro vce informac a nkup navtivte oficiln webov strnky Ravak.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.