Komern sdlen

Toto jsou komern sdlen. iDNES.cz neovlivuje jejich obsah a nen jejich autorem. Vce

Komern sdlen je speciln inzertn formt. Umouje inzerentm oslovit tene na ploe vt, ne je klasick banner, hod se tedy napklad ve chvli, kdy je poteba popsat vlastnosti novho produktu, pedstavit spolenost nebo ukzat vce fotografi.

Aby bylo na prvn pohled odliiteln od redaknch text, obsahuje jasn oznaen „Komern sdlen“ v zhlav lnku.

Pro komern sdlen plat podobn pravidla jako pro dal formy inzerce na iDNES.cz. Nesm tedy bt v rozporu s dobrmi mravy a zsadami poctivho obchodnho styku, nesm poruovat prva tetch osob a pokozovat n dobrou povst. Na rozdl od bannerov reklamy je z komernch sdlen vylouena politick inzerce.

Komern sdlen, jejich titulky a tvrzen v nich obsaen nesmj bt liv a klamav.

Cenk komernch sdlen vetn kontakt na obchodn oddlen najdete zde.

Boho styl je jako stvoen pro kadho, kdo dv pednost zabydlenm interirm plnm milch detail. Svmi charakteristickmi prvky v bydlen dokonale podtrhne jeho hejivost, mkkost a vldnost.

Kde se vzal

Boho neboli bohmsk styl vychz z folklru a lidovho bydlen rznch kultur. Ms se v nm prvky z celho svta a v souasnosti u nj pevld tlumen barevnost a etno motivy inspirovan jihovchodn Asi, ale i pvodnmi etniky americkho kontinentu. Proto se mezi dekoracemi mete sejt se sokami Buddhy, mandalami, ale i lapai sn i dalmi ozdobami zhotovenmi technikou makram. Vhodou boho vak je, e si ho kad me intuitivn pizpsobit svmu vkusu. Vedle tak nelpnete ani s vraznjmi barvami i pedmty z jinch kout svta, nap. africkmi maskami apod.

Tak koupelna me oplvat exotickm boho armem vsate na doplky! Zvsn makram kvtine, od 179 K | foto: Mbelix

Jak na to?

Pokud se vak rozhodnete pro aktuln trendy variantu, pak byste se mli poohldnout po doplcch z materil, jako je juta, ratan i mosk trva. Nejastji to jsou koberce, lucerny a stnidla i lon koe a obaly na kvtine. Pokud ovldte techniku drhn, mete si vytvoit sv originln DIY makram dekorace. Pro decentn ladn volte odstny bov a krmov, vraznjho kontrastu doclte s cihlovou i tmav hndou. Zapovzeny vak nejsou ani tny vnov a fialov, modr i edozelen.

Jemn kamenina v hndch tnech si rozum s detaily z vodnho hyacintu. Vza Kaja, 349 K | foto: Mbelix

A jak s tmto stylem pracovat v jednotlivch mstnostech? Vhodou je, e toto ladn je pedevm o doplcch a dekoru. Nemuste tak hned mnit i nbytek. Mete promnu podtrhnout jednm dvma kousky drobnjho nbytku, teba odkldacm i nonm stolkem nebo komodou. Jak by mly vypadat? Mohou bt bohat vyezvan, s prodnmi vplety i devnmi intarziemi.

Svtla s prodnmi stnidly jsou vdnm oivenm kadho pokoje. Zvsn svtidlo Naturm, 1499 K | foto: Mbelix

V lonici boho arm podpote vbrem motiv na povleen, pletenmi pehozy s tsnmi nebo dekoranmi poltky se stapci. Rno pi vstvn ocente mkk kobereky s tuftovanmi vzory. V jdeln zase vsate na prodn prostrn a suen kvty ve vze.

Cihlov oranov decentn rozz balkon i terasu. Zahradn idle Antona, 3999 K, prostrn Anouk, 99 K | foto: Mbelix

V obvku mte na vbr krom textilu tak nejrznj keramick nebo devn soky, misky a svcny. Tm povinnou vbavou jsou prodn lucerny. Ty ocente i na balkon i terase boho toti mimodn slu tak venkovnmu prostoru. Pidejte kulat koberec z juty, zvsn keslo v prodnm odstnu a budete dokonale IN!

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.