Majitel, s jasnou viz o pouitch materilech, se spojili s designry, aby jim vytvoili kuchy podle jejich pn. Zaali jsme s technickm plnkem, kter byl zkladem pro rozvody. Pot jsme spolen s klienty doladili vechny detaily, popisuje Veronika Zlmalov ze studia IMPRO Nbytek, je se specializuje na vrobu nbytku na mru. Kuchy byla dodna kompletn na kl, a to vetn spotebi.

Stl je tak v kombinaci zlata a kamene. Deska stolu je v dekoru blo-edho mramoru a noha stolu ve zlatm spletenm kovn.

Styl proveden à la Versace psob harmonicky, pestoe se neboj vraznch prvk a barev. N zmr nebyl napodobit Versace styl, ale kvalita materil a zpracovn, na kterch majitel trvali, se v kuchyni v tomto skuten odr, vysvtluje Veronika Zlmalov.

Kuchy je tedy nejen praktick a funkn, ale tak inspirativn. Umonila i vyuit novch designovch prvk, napklad dekorativn frzovn.

Kapuno se smetanou: vn nov kuchyn

Kuchy je pomysln rozdlena na dv sti, kuchyskou a jdeln, piem ob jsou spojeny nejen barevnm ladnm, ale i celistvou podlahou v dekoru tmavho prodnho deva. Kuchysk linka ve tvaru U se rozprostr podl jedn strany mstnosti a kombinuje neotelou eleganci s funknost.

Kuchysk sestava je v podob spodnch a vrchnch sknk s jemnmi barvami, kter pipomnaj kapuno se smetanou, a to nejen obrazn, ale i doslova svmi materily. Vrchn sknky jsou v odstnu tto jemn barvy s vysokm leskem.

Na eln stranu akryltovch dvek T.acrylic je nalisovna 1,4 milimetru siln vrstva akryltu, kter zaruuje velmi hlubokou probarvenost povrchu, dky tomu je sytost tto cappuccino barvy zaruena. Navc je povrch UV stabiln, a tm barevn stl, nikdy proto nevybledne, popisuje Martin Dusk ze spolenosti Trachea, nejvtho eskho vrobce nbytkovch dvek.

LED psky jsou umstn do vyfrzovan drky pod pracovn deskou.

Praktinost nbytku v kuchyni podtrhuje jak samotn neviditeln hrann materilu PUR lepidly, kter zajiuj odolnost vi psoben vlhka i tepla a do 100 C, tak monost opravitelnosti drobnch pokozen v lesklm povrchu.

Barevn proveden je cappuccino metalza, co krom vysokho lesku znamen jet sofistikovanj vzhled dky metalickm odleskm, dopluje Martin Dusk.

Ve stejn barv navazuje na kuchyskou linku sestava sahajc a ke stropu, kde je umstna napklad lednice a lon prostory. Pouita jsou zde stejn akryltov dvka T.acrylic, tentokrt ozdoben vertiklnmi zlatmi chytkami. Uprosted je ern elektro sloup, ve kterm jsou vestavn spotebie.

Nejne je vinotka, nad n pec trouba s monost pipojen ovldn na mobil a nejve mikrovlnn trouba znaky Gorenje, zakonen prosklenou skkou na sklenice. Jednotliv police z tmavho skla v odstnu Dark Grey osvtluj LED psky.

Dky monosti mnit barvy osvtlen lze vytvet rzn atmosfry a efekty, kter jet zvrazn krsu skla. Toto dynamick osvtlen tak mn obyejnou skku na zitek ze hry svtel a stn.

Kuchysk sestava je v podob spodnch a vrchnch sknk s jemnmi barvami, kter pipomnaj kapuno se smetanou.

Pomyslnou smetanou jsou bl matn lakovan dvka, do kterch je pomoc frzovn vytvoen 3D ebrovan dekor, kter jednoduchmu blmu motivu dodv pln nov plastick vzhled.

U lakovanho proveden T.lacq se frzovan motiv nalakuje podle poadovan barvy a pokryje matnou vrstvou transparentnho laku, vysvtluje Martin Dusk a dopluje: Tento motiv skky, vyroben na pn majitel, se nm natolik zalbil, e jsme jej nsledn po jejich souhlasu zaadili i do naeho standardnho sortimentu.

Pracovn deska kuchysk linky je z kamene Dekton Taga – Stonika. Z tohoto materilu je vyroben obloen, parapet a dokonce i dez. Dky danmu proveden a materilu se zde sniuje poteba drby spr a je vytvoen dojem jednotnho designu.

Kamenn pracovn desky a dezy jsou znm svou vysokou uitnou hodnotou, praktinost a odolnost vi pokozen, vysvtluje Veronika Zlmalov z IMPRO nbytek. Dezov baterie a dvkova na myc prostedek ve zlat barv je od znaky Blanco. Dotv celkov luxusn vzhled.

Zlat esk kuchy

ern sloup skrv vestavn spotebie.

Zatmco vysok skn jsou ozdobeny zlatmi chytkami, zbvajc dvka kuchysk linky jsou navrena bez viditelnch vystupujcch prvk, co podtrhuje jejich modern a hladk design.

Majitel mli zvltn poadavek na netradin zpsob otvrn spodnch dvek bez chytek. Msto standardnho een uskoenho materilu dvek jsme pouili kovolamint ve zlat barv a nasvtili jej LED psky, kter jsme umstili do vyfrzovan drky pod pracovn desku. Toto osvtlen jet vce zdrazuje douc zlatav odlesky, k Zlmalov.

LED psky jsou pouity i ve spodn sti hornch sknk a osvtluj kuchy a v osmi barevnch variantch, kter je mon pepnat. Kovolamint se zlatm dekorem se objevil tak jako spodn sokl kuchysk linky u podlahy.

Kuchysk linka je zakonena barovm pultem, kter plynule navazuje kamennou deskou, pokraujc z obou stran dol a k podlaze. Bar je obloen blm frzovanm panelem T.acrylic panelem, ladcm s kuchyskmi dvky, i zde je zlat spodn lem.

K nmu nle dv barov idliky se zlatmi nokami, alounn rovm plyem. Jdeln idle v art deco stylu jsou sladny barevn s barovmi, vyuvaj opt zlat kovan zdoben. Tak jsou ob tyto sti opticky propojeny. Stl je tak v kombinaci zlata a kamene. Deska stolu je v dekoru blo-edho mramoru a noha stolu ve zlatm spletenm kovn. Mezi barem a jdelnou stoj bl komoda se zlatmi chytkami a zlatm lemem, kter se proln mstnost.

Zde se svt houbami

Dal dekorac mstnosti jsou vrazn svtla. Nad jdelnm stolem vis velk zvsn kruhov svtidlo odpovdajc velikosti stolu, skldajc se ze dvou zlatch kruh a zdoben sklem. Nad barem pak lze nalzt ti zvsn svtla ve zlato-ernm kovovm proveden, z nich vyrstaj sklenn houby se zlatou ten. Stejn houbov motiv je pouit i u stropnho svtla umstnho v centru kuchysk linky.

Dekorace a drobn doplky jsou ladny do rovch barev doplnnch o blou a zlatou.

Dal dekorace a drobn doplky jsou ladny do rovch barev doplnnch o blou a zlatou. Rovou naleznete od zdobnch tal, pes svky, drobn dekorace na okennch parapetech, pes detaily na vystavench plyovch zvatech a po rovou kuchyskou utrku.

Na ladc detaily se myslelo i u dekorativnch svcn i lucerny stojc na kuchysk lince ve zlato-blch barvch. Na komod v jdeln je ebrovan perleov vza na erstv kvtiny a vedle n extravagantn msa v podob zlatho listu. Spolen vak tyto detaily podtrhuj celkov vzhled a transformuj mstnost v umleck dlo.

Vrobci a dodavatel:

Pracovn deska: Dekton Taga Stonika- Kamenrstvo Klietk, adca

Horn skky: Trachea – T.acrylic bl, frzovan

Nbytkov dvka: Trachea T.acrylic lesk, cappuccino

Kovn, zsuvky: Blum

Baterie, odpadkov ko, dvkova mycho prostedku: Blanco – Werto

Dez: DektonTagaStonika- Kamenrstvo Klietk, adca

LED osvtlen: Ing. Ondej Uher, firma KLEDU.CZ

Vestavn mikrovlnn trouba: Gorenje

Nad barem jsou zvsn svtla ve zlato-ernm kovovm proveden, z nich vyrstaj sklenn houby se zlatou ten.

O vrobci

Firma IMPRO Nbytek psob na eskm trhu od roku 2001, specializuje se na vrobu nbytku na mru, od kuchyskch linek, pes vestavn skn, a po rzn interirov nbytek. Spolenost klade draz na individuln pstup k poadavkm kadho zkaznka.

IMPRO Nbytek nabz irokou klu materil a barev, vetn laminovanch desek s kvalitn ABS hranou, MDF materilu s fli, masivnho deva nebo dhovanch desek, co umouje zkaznkm realizovat jejich pedstavy do nejmench detail.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.