Nsiln in se stal v pondl kolem pl osm veer, kdy neznm mu pepadl v Kunratickm lese enu a znsilnil ji. V prbhu veera a noci policist msto inu ohledali.

Dnes policist provdli v mst a okol rozshlou ptrac akci. Po 13:30 pro iDNES.cz uvedli, e ptran ukonili. Mue jsme nenalezli, ale podailo se nm zachytit stopy, na zklad kterch bude pokraovat dal vyetovn, uvedl mluv Richard Hrdina. Dodal tak, e lo o brutln znsilnn a s ohledem k obti nebudou in ble komentovat.

Policist nadle pros veejnost o pomoc pi ptrn po nsilnkovi. Jedn se o mue ve vku kolem 35 let, vysokho 180-190cm, m krtk hnd kudrnat vlasy, na rukou ml modr latexov rukavice a siln zapchal, popsali dajnho pachatele skutku na platform X.

V ppad, e mte jakkoliv informace k hledanmu mui nebo jste se stali takt obt napaden v Kunratickm lese, zavolejte na linku 158, vyzvali policist.

Kriminalist ji zahjili kony trestnho zen pro podezen z trestnho inu znsilnn. Pachateli pi dopaden a odsouzen hroz a desetilet trest odnt svobody.

Ppady nkolika napaden v Kunratickm lese policist letos vyetovali ji v lednu. Pachatelem byl dvaaticetilet mu, kterho kriminalist zhy zadreli. Mladk se nsledn piznal tak k napaden eny sekerou v Hostavicch a vrad u Kyjskho rybnka. Sttn zstupci poslze informovali o tom, e podezel je ve stavu, kdy se neme astnit trestnho zen.

Mapy poskytuje © SHOCart a pispvatel OpenStreetMap. Spolenost SHOCart je tradin vydavatel turistickch a cykloturistickch map a atlas. Vce na www.shocart.cz

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.