Protestující ženy měly na sobě bílá tílka s nápisy jako například „Přestaňte používat kůži zvířat“, či „Zvíře není materiál na šaty“. Procházely se po mole po boku modelek a držely nad hlavou transparenty s textem „Viva veganské kůži“.

„Žádný kus oděvu nebo módní doplněk nestojí za násilné kruté zabití jakéhokoliv zvířete a jeho stažení z kůže, mnohdy ještě zaživa. Vyzýváme Victorii Beckhamovou, aby se obrátila k etickým a ekologicky šetrným inovacím, které jsou dnes běžně dostupné. Jsou to například luxusní kůže vyrobené z jablek, hroznů, ananasu, hub a podobně. Alternativ je mnoho,“ uvedla v pátek Mimi Bekhechiová, viceprezidentka organizace PETA bojující za práva zvířat.

Aktivistka z organizace PETA protestuje na pařížském fashion weeku proti používání pravé kůže v módě. (1. března 2024)

Módní návrhářka Beckhamová (49) přišla v závěru přehlídky své značky na pařížském fashion weeku o berlích. V polovině února upadla doma při cvičení a skončila se zlomenině v chodidlu a s ortézou na levé noze.

O zranění informoval na Instagramu její manžel David Beckham (48). „Poranila si nohu při malé nehodě v posilovně,“ napsal bývalý kapitán anglické fotbalové reprezentace k fotce nohy členky skupiny Spice Girls.

Značka Victoria Beckham dlouhé roky prodělávala. Návrhářka se teprve koncem loňského roku v rozhovoru pro francouzské vydání magazínu Vogue pochlubila s tím, že její společnost poprvé od jejího založení před patnácti roky neskončila v roce 2023 v červených účetních číslech.

„Toto je jen začátek. Mám spoustu ambicí a tvrdě pracuji, abych dosáhla svých cílů. Nikdy nečekám, až mi něco spadne samo do klína. Je to tak vzrušující doba. Letos jsme vydělali! Vše vyžaduje čas, zvláště u nezávislé značky. Můj parfém není jen licence, vlastním ho. Teď, když jsem položila základy, může začít opravdová práce,“ řekla v listopadu Beckhamová.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.