Nejlep noc vech dob! Vechno nejlep si peju! Vechny vs miluju! napsala Beckhamov na svj Instagram, kde zveejnila snmky ped oslavou a potom tak video, jak zpv se Spice Girls hit Stop.

Video natoil David Beckham a sm ho tak zveejnil na svm Instagramu.

Cant wait to celebrate with my friends and family! I love you all so much @davidbeckham @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven xx

20. dubna 2024 v 19:49, pspvek archivovn: 21. dubna 2024 v 9:59

Udlost, na kterou cel svt ek, reagovali na psniku fanouci a povzbuzovali skupinu, aby vyrazila na turn v plnm obsazen. Prv Beckhamov ale tuto monost dlouho odmt, svou pveckou kariru povauje za uzavenou a chce bt znma jen jako nvrhka.

Mel B ovem letos slbila, e skupina spolen oslav tict vro. Rozhodn nco chystme. Zejm dostanu vynadno za to, e to km, prozradila Mel B v jednom z rozhovor, nic bliho ale neuvedla.

Oslava Beckhamov probhla v soukromm klubu a asnila se j stovka host, mezi nimi herci Tom Cruise, Eva Longoria, Salma Hayekov a dal.

Samotn oslavenkyn musela pijt s berlemi, protoe si v noru v posilovn zlomila nohu a stle jet ct nsledky tohoto zrann. V pozdnch nonch hodinch u ale berle nechala za sebou a David Beckham ji z verku odnesl na zdech. Host odchzeli z prty v nedli ve 2:30 a denk Daily Mail vypotal cenu oslavy na 250 tisc liber (v pepotu pes 7 milion korun).

Victoria Beckhamov pekroila padestku u ve stedu a jednu oslavu u mla v tdnu. Ta byla ovem jen rodinn. David Beckham si pronajal tryskov letadlo a vzal ji a dti na jih Francie na veei v restauraci La Colombe dOr v Saint Paul de Vence.

Ped svmi padestinami se nad tmto ivotnm milnkem Beckhamov zamyslela na socilnch stch a prohlsila, e se ct bt na zatku.

Pipravuji se na padestku (samozejm na podpatcch!) a ctm se neuviteln poehnan, e jsem doshla tohoto milnku. Poehnan, ale tak spn a hluboce spokojen. Nejen z toho, kde jsem jako ena, ale i z toho, jak daleko se moje mdn a kosmetick znaky dostaly. Vdycky jsem si pla, aby se eny ctily co nejlpe. Pro m to znamenalo dvovat svmu instinktu a nikdy nedlat kompromisy ve sv tvr vizi, napsala Victoria na Instagramu v pedveer svch padestch narozenin.

I mean come on x @victoriabeckham @melaniecmusic @officialmelb @emmaleebunton @gerihalliwellhorner

21. dubna 2024 v 3:43, pspvek archivovn: 21. dubna 2024 v 9:57

Matka ty dt, kter v devadestch letech prorazila do showbyznysu a pak se provdala za jednoho z nejslavnjch fotbalist svta, podkovala sv rodin.

Vm, e lovk me bt mnohm. Popovou hvzdou, matkou, manelkou, nvrhkou… Moj vn vdy bylo snt velk sny a pak snt jet vt! Vte nejprve sami sob vichni ostatn budou nsledovat. A kdy budete mt opravdu tst, najdete nkoho, kdo ve vs v jet vc ne vy. Davide Beckhame, jsem ti navdy vdn za tvou bezpodmnenou lsku a podporu a za nae krsn dti: Brooklyna, Romea, Cruze a Harper, doplujete m. Jsem tak pyn, tak asnu nad tm, jac mil, pracovit a talentovan jedinci se z vs vech stvaj. Take pipjm na to, abych dlala vc toho, co miluju, s lidmi, kter miluju. Jsem tak vdn za svou rodinu, ptele a svj neuviteln tm! Toto je zatek nov vzruujc kapitoly a j jsem teprve na zatku. Mami a tati, mm vs rda, dodala Beckhamov.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.