Zajmav je, e nejvt trauma jsem ml z matky, popsal Hudson v podcastu Sibling Rivalry pekvapiv vsledek kurzu osobnho rozvoje na Hoffmanov institutu, kter pomh lidem poznat sv vlastn j, odhalit traumata z dtstv a osvobodit se od nich.

Mla m v pi a j byl neustle s n, take jsem se nkdy ctil nechrnn, svil se Hudson.

Pracovala. Mla nov partnery, kter jsem neml moc rd. ila svj ivot, dodal s tm, e i pesto ji vdy ml a bude mt za asnou matku.

Takhle jsem to vnmal j jako dt, kter nemlo ttu a potebovalo ji mt u sebe. A ona tam prost nkdy nebyla a to se projevilo mnohem vc, ne e tam nebyl mj tta, k Hudson, kter je prvnm dttem Goldie Hawnov a Billa Hudsona. Rok po narozen jeho sestry Kate Hudsonov otec rodinu opustil a Goldie Hawnov dostala ob dti do pe.

Svho souasnho partnera Kurta Russella poznala, kdy bylo Oliverovi Hudsonovi sedm let a zstala s nm dote. S biologickm otcem se pak dti nestkaly, ale Oliver Hudson tvrd, e mu kurz pomohl pochopit oba rodie.

Odputn a soucit, kter k nim na konci tohoto procesu ctte, je neuviteln, protoe si pak uvdomte, e jen opakuj to, m si proli se svmi rodii, vysvtlil ve svm podcastu.

Odpustil jsem svmu otci, protoe jeho tta opustil, kdy mu bylo pt let. Uprosted noci zmizel. Mj tta neudlal pesn tot, ale v podstat se vypail. Take vdycky pi vchov pemlm o tom, co svm dtem vtiskuji, k Hudson, kter se oenil v roce 2006 s herekou Erinn Bartlettovou a m s n estnctiletho syna Wildera, tinctiletho syna Bodhiho a desetiletou dceru Rio.

Bill Hudson s dcerou Kate a synem Oliverem

Jeho otec Bill Hudson ml po odchodu od Goldie Hawnov dal ti dti a tvrdil, e hereka potvala Olivera a Kate proti nmu, kdy se dala dohromady s Kurtem Russellem, aby dti pijmaly vc jako otce jeho.

Kdy jsme se rozeli, neekla o mn kiv slovo. Ale jakmile Kurt piel na scnu, zmnilo se to. Stal jsem se velkm, zlm vlkem, popsal Bill Hudson v rozhovoru v roce 2011.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.