Kourtney Kardashianov se zastala sv sestry Kim, pot co ji fanouci obvinili, e pidala na Instagram zmrn spolen foto, kde vypad lpe ne jej dv sestry. Fotka zpsobila mezi fanouky na socilnch stch rozruch, mnoz z nich se domnvaj, e Kim udlala to, co ji v minulosti nkolikrt, tedy vybrala na sociln st spolen foto, kde vypad nejlpe.

Sledujc v komentch tak chvl postavu oslavenkyn Kourtney, kter vypad jen pr msc po porodu skvle a podle mnoha fanouk tak jednoznan nejpirozenji ze vech sester z klanu Kardashianovch a Jennerovch.

Vechno nejlep k narozeninm, krlovno. Na tto planet nen nikdo, s km bych v ivot strvila vce asu a mla stejn vzpomnky na dospvn jako prv s tebou. Moc si toho vm, napsala k fotce Kim Kardashianov.

Sdlet spolen pokoj, ptele, auta i ivoty po tyi desetilet, to byla ta nejkouzelnj pleitost, jak t mt stle po boku. Miluji t a nemu se dokat dalch spolench ptatyiceti let! Obzvlt si budu vit naeho poslednho sesterskho vletu, kde mly nae dti tanen prty, dokud neomdlely, tak jako kdysi my, kdy jsme vyrstali. Dnes t oslavuji a jsem ti navdy vdn za ty nejlep ivotn rady, jak jen me sestra dt, dodala.

Kourtney, kter porodila ped nkolika msci syna Rockyho, zareagovala na fotku se slovy: Tenhle popisek! Moc t miluji a jsem vdn za vechny asn spolen vzpomnky. Kdy na n myslm, pehrv se mi v hlav film o ns vech! Je to poehnn, napsala pod pspvek.

Pozdji zareagovala tak na koment fanouka, kter zkritizoval vbr fotky v plavkch a napsal, e Kim vybrala zmrn snmek, kde vypad nejlpe. U pedem v, e tahle fotka se j lbit nebude… Jsou to jej narozeniny, Kim, napsal.

Kourtney ho vak pekvapiv odplkovala svou neekanou odpovd. Miluju tuhle fotku. Jsem na n j a m sestry a uvme si na vlet se svmi dtmi. Takov vzpomnky vydr navdy! A miluji i tohle m tlo, kter mi dalo tyi dti, dodala.

Kim a Kourtney Kardashianov jsou znm svm komplikovanm vztahem, kter se mnohokrt eil i veejn. Jejich emotivn konflikty, hdky a nedorozumn byly v minulosti nkolikrt zachyceny v reality show The Kardashians, kde dvaly sestry jasn najevo sv odlin nzory na mnoho vc. Podle aktuln spolen fotky to vypad, e momentln jsou sestry zadobe.

Kourtney je tynsobnou matkou. Syna Rockyho m s rockovou hvzdou, osmatyicetiletm americkm bubenkem Travisem Barkerem (hraje v kapele Blink 182 a byl napklad tak bubenkem kapel +44, Box Car Racer, Expensive Taste nebo The Transplants). S bvalm partnerem Scottem Disickem (40) m Kourtney syna Masona (14), dceru Penelope (11) a nejmladho syna Reigna (10).

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.