Je to pro m velk a zsadn vc. Jdu s k na trh. Rozhodla jsem se dt do formy, dala jsem si osobn cl. To znamen, e se za osm msc chystm zhubnout 22 kilogram. Nen pdn dvod, pro pesn dvaadvacet kilo, chci se ale zkrtka dostat na uritou vhu, napsala Dominika Cibulkov v prosinci na Instagramu.

Rodaka z Bratislavy u v minulosti po porodu prvnho dtte spn zhubla ticet kilogram. Svm rozhodnutm chce tak motivovat ostatn eny, prozradila na socilnch sti, kde je velmi aktivn. Abych zhubla, musm tyikrt a ptkrt tdn cviit a dodrovat velmi striktn jdelnek, bez osobn vhy nedm ani rnu, rda se kontroluji, k.

Sport vytrnoval moji pevnou vli na takov level, e kdy nco chci, tak se zatnu a jdu za tm. Je to vc, na kter mi v tomto moment velmi zle. Bylo to super bt thotn, kojit malinkou sedm msc, t velmi kalorick ivot, ale u jsem si ekla, e i j se chci sama sob lbit a dobe se ctit. I kdy mi manel k, e se mu lbm, tak to dlm hlavn pro sebe, vysvtluje maminka syna Jakuba a dcery Niny.

Cl je jasn, jet mi zbv dt dol 10,5 kilo. Vc ne plka je za mnou. Pojme, napsala ped pr dny na Instagram blondnka. Pozdji sdlela snmek v atech se zvraznnm pasem, kter si vzala na akci Sportovec roku.

Dominika Cibulkov (nor 2024)

Bulvrn lnky o tom, e by mla vrazn zhubnout, ji pr jakoto bvalou profesionln sportovkyni nechvaj naprosto v klidu. Cel ivot jsem byla zvykl na to, e m treni vili a mluvili o m hmotnosti. Nic si z toho nedlm. Lid ale dokou bt zl a nkter eny to jist tak dobe snet nedokou, k Dominika Cibulkov.

Vhu redukuje pod dohledem dietoloky. Denn se vnuje rychlochzi, k tomu pak prochzkm s korkem a dodruje tak dietu. Na socilnch stch sdlela fotky krabiek s jdly, jako jsou napklad kue s brokolic, peen epa s brynzou, nebo proteinov muffiny s tvarohem.

Bval tvrt nejlep tenistka svta ukonila ped pti lety sportovn kariru. K tenisu se pr nehodl vracet. Momentln je mmou na pln vazek, vnuje se synovi Jakubovi, kter se narodil v ervnu 2020 a dcei Nin, kter pila na svt v ervenci 2023.

Cibulkov zdrazuje, e m velkou ivotn oporu ve svm manelovi Michalovi Navarovi. Podnikatele a bvalho ministerskho ednka si vzala v roce 2016, vdvala se v luxusnch svatebnch atech za pl milionu korun. Velmi mi s dtmi pomh, absolutn se v tom nael. Je to neskuten tatnek. Rd by ml klidn ti dti, take na tom urit budeme pracovat, svila se.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.