Ach mj boe, lidi, podvejte se, jak tady vypadm… pln jinak. Vlastn se vbec nedvejte. Je to jen patn tmav fotka z mobilu, kde vypadm jako ukrajinsk nafukovac panna. Zatmco DOOPRAVDY vypadm jako jedna z tch exkluzivnch drahch silikonovch nafukovacch panen, kter jsou k dostn pouze v Japonsku, napsala Megan Foxov ke snmku z akce Super Bowl.

Megan Foxov na Super Bowlu (nor, 2024)

Na fotografii z finle zmosk ligy americkho fotbalu je hereka ve spolenosti partnera, muzikanta Colsona Bakera, znmho pod pseudonymem Machine Gun Kelly, a jejich spolen kamardky, zpvaky Taylor Swift s partnerem, sportovcem Travisem Kelcem.

Na Instagramu se okamit objevilo mnoho koment od dajnch plastickch chirurg, kte zaali vypotvat, vyjmenovvat a detailn popisovat vechny invazivn zkroky, kter podle nich Megan Foxov podstoupila.

Mnoho sledujcch se po zveejnn fotografie v bulvrnch mdich vyjdilo na socilnch stch k souasnmu vzhledu hereky a jejm promnm poslednch let znan nelichotiv. Opakovan ji pirovnali k nafukovac pann. Foxov se proto snaila jejich toky zlehit a shodit tm, e s nimi sten souhlasila.

Hereka si vak nabhla na dal vlnu kritiky, a to pouitm spojen ukrajinsk a lacin. To mnoz povauj v souasn dob vzhledem k vlce na Ukrajin za nevhodn.

Kourtney Kardashianov a Megan Foxov v mdn kampani znaky Skims (2021)

Megan Foxov se loni svila s tm, e trp tlesnou dysmorfi: Nikdy se nevidm tak, jak m vid ostatn lid. Nikdy v ivot jsem tak nemla rda sv tlo, ekla v jednom z rozhovor.

Hereka prov v poslednch letech divok vztah s muzikantem Machine Gun Kellym. Loni na jae na socilnch stch smazala vechny jejich spolen fotky a naznaila, e se s nm rozela. Pak pozastavila svj profil na Instagramu a hudebnka obvinila z nevry s jeho kytaristkou Sophi Lloydovou. Po pr dnech se na sociln s vrtila s prohlenm, e ji partner nepodvdl.

Foxov a Kelly se seznmili pi naten filmu Midnight in the Switchgrass. Zasnoubili se loni v lednu. Svj zvazek potvrdili tak vlastn krv, kterou si vzjemn vypili.

Hereka v kvtnu 2020 oznmila, e se po deseti letech manelstv rozchz s hercem Brianem Austinem Greenem, znmm ze serilu Beverly Hills 902 10. Maj spolu ti syny, Journeyho Rivera, Bodhiho Ransoma a Noaha Shannona. Colson Baker m z pedchozho vztahu s Emmou Cannonovou dceru Casie.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.