Mm takov koovn ivot, ekla hereka s tm, e Evropa je oteven pro herce, kte jsou schopni hrt v rznch jazycch, podobn jako ona. Kdy lovk ovld jazyky, tak me kdykoli jt sem nebo tam, popisuje vhody. Prci ale nem nikdy jistou.

Nkdy jsem z toho unaven, ale ta zmna je v ivot dleit. A je to nepravideln. Jako pjmy. Nkdy vs chtj, jindy zas ne, dodv.

Zatm nev, v jak zemi jednou zakotv natrvalo. Rozhodne to lska. Ten prav se ale dosud neukzal. Je to tk, hledm cel svj ivot, k hereka, kter je oznaovna za sexsymbol. Nemm dnho vysnnho, dodv.

Vica Kerekes byla jednou vdan. Jejm manelem byl umleck fotograf Csaba Vigh, s nm ila v Budapeti. Brali se v roce 2011 po estiletm vztahu, manelstv pak ale nevydrelo ani rok.

ila potom v Maarsku s eskm bvalm hokejovm brankem, vtvarnm umlcem a tatrem Lukem Musilem, ktermu se k Musa. Tehdy mluvila o zaloen rodiny a sthovat se nechtla. Moje srdce pat Maarsku a jako Maarka se i ctm, kala tehdy. Vztah ale skonil tichm rozchodem a hereka v souasnosti ije v echch. Nkdy nevm, kdo jsem a co jsem za. Ale m to neskuten bav, protoe jsem najednou pln jin lovk. Nkdy se mi i zdaj sny v etin, ekla.

Hereka stle v, e se j poda zaloit rodinu. Rodina je dleit, ale uvidme, jestli budu mt svoje dtko, nebo to dtko adoptuji, ekla v primckm poadu Showtime. Zatm ji napluje jej prce. Krom naten film, z nich nejnovjm je snmek Gump – jsme dvojka, se rozhodla pedvat dl sv zkuenosti a vede kurzy filmovho herectv u ns i na Slovensku.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.