Na chvilku jsem se odmlela, ale mla jsem pro to ten nejkrsnj dvod. Nae tet obrovsk tst, budeme mt miminko, napsala bval krlovna krsy k videu, kde ukzala v blch atech rostouc thotensk bko.

Na chvilku jsem se odmlela, ale mla jsem pro to ten nejkrsnj dvod. Nae tet obrovsk tst, budeme mt miminko

#budenaspet #stestinejvetsi #budememitmiminko

9. nora 2024 v 11:04, pspvek archivovn: 9. nora 2024 v 12:23

Loni v rozhovoru pro tdenk 5plus2 prozradila, e jeliko ona i manel Filip Laek jsou ze t dt, dalho potomka by si pla. Jej cho se ovem tenkrt pr k tomu moc neml. Manel se do toho te pln nehrne. Respektuji to a nechci na nj tlait, teba to pijde asem a teba tak ne, ekla v z 2023.

Gabriela Lakov, jet coby Kratochvlov, v roce 2013 vyhrla sout esk Miss a stala se prvn krlovnou krsy s krtkmi vlasy. Pi studiu na gymnziu psobila krom modelingu v tmu maoretek, s nm se v roce 2013 stala vicemistryn Evropy.

V letech 20142018 moderovala s bvalm desetibojaem Romanem ebrlem hlavn zpravodajskou relaci na Prim. Od podzimu 2018, po nvratu z matesk dovolen, moderovala s Matjem Misaem Velk zprvy.

Po startu nov zpravodajsk platformy CNN Prima News nkolik msc moderovala zprvy v rann show Nov den. Po odchodu z televize provzela spoleenskmi akcemi a obas se vrtila na mdn mola.

Na rozdl od mnohch krloven krsy a modelek si udrela vztah, svho dlouholetho ptele Filipa Laka si vzala v roce 2016. V roce 2018 se j narodil syn Benedikt, o dva roky pozdji syn Vincent.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.