Ten dvacetilet to odnesl asi hodn. Ml jsem ho v ptadvaceti, pln jsem nepemlel o rodiovstv, e nem hzet dtmi ve vzteku, popisuje zatky otcovstv herec Mchek, kter m dvacetiletho syna Nikitu a se souasnou partnerkou m tyletho syna Mikule a tletou dceru Matildu.

Ten tylet a ta tlet, tam u vm, e se musm dret. Jsem startovac jako ertk a tihle mal hajzlci vd, kde ti zmknout udlk. Ten nejstar to fakt uml. Ale je to skvlej kluk, tak si myslm, e jsem to zas tak nepokazil, k Mchek s tm, e nen tak psn, jak by se mohlo zdt.

Nejsem tyran. J jsem nejlep tta na svt, jsem jejich nejoblbenj hraka. Vtinou mi teda kaj: Nech m bejt, vysvtluje.

Nejvc to s nm um mal Matilda. Matilda m te obdob vzdoru, kdy pochopila, e me kat Ne. A je to ensk, take to k furt. Kdy ji chci oblknout, ona se zmn v tekutinu. Ta m um. Zatv se a vechno j odpustm a doprouji se o jej pozornost, k Mchek, kter sm byl problmovm dttem, a byl synem pedagoky.

Chodil jsem v st na jedniku (zkladn kola pozn. red.), tam jsem troku zlobil, tak se moje tdn dohodla s moj mmou kolegyn, e si m vezme k sob na dvaadvactku, abych nemusel do zvltn koly. A tam jsem od plky druh tdy chodil a ml jsem pmou zptnou vazbu. Tenkrt ADHD nebylo, take se kalo, e jsem z divokch vajec, piznv herec.

Svou kariru pozdji volil pedevm kvli dlouhmu letnmu volnu. el jsem studovat herectv, abych ml przdniny. A nechtl jsem bt uitel. Tak um herectv. A mil dti, jestli vm budou kat, e herci maj przdniny, tak to od roku 1992 nen pravda. Zase jsem naletl. Pln B byl uitel. Ml jsem pihlku na pajk, vzpomn.

K hran jet nyn pipojil soukrom podnikn. Mme s moj Klrkou obchod s balnky, konfetami, drky. A tm se na lto, koupil jsem obrovskou bombu helia a budu nafukovat balonky pro dti. Mm obrovsk raloky, jednoroce. Stran m to bav. Dvm je i zadarmo, protoe ty dti maj radost, dodal Mchek.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.