Velikonoce jsou svtky nadje .Mil tatnkov J+J! Prosm ukoneme mediln a soudn boj. Kvli pohod naich dt, u souhlasm se vm, pe Hanychov.

Plate vivn, jak si myslte, e si vae dcery zaslou. Respektuji vae pn dcery nefotit, dodv s tm, e vichni zastnn u potebuj klid. Pro veejn vzkaz se pr rozhodla proto, e stejn veejn probhaj i jej spory s otci dcer Mii a Rzy.

Velikonoce jsou svtky nadje .Mil tatnkov J+J !❤️
Prosm ukoneme mediln a soudn boj. Kvli pohod naich dt ,u souhlasm se vm.
Plate vivn ,jak si myslte,e si vae dcery zaslou.
Respektuji vae pn dcery nefotit.
Pi Vm veejne,stejn jako veejn probh spor.
Vichni zastnn potebujeme klid.
Dkuji.
Matka vaich dcer : Mii a Rzy.

29. bezna 2024 v 10:22, pspvek archivovn: 29. bezna 2024 v 15:40

Hanychov se soud s obma otci. Krom pe a vivnho je pedmtem sporu i zveejovn fotek obou holiek. Ani jeden z otc si nepeje, aby jejich snmky dvala Hanychov na sociln st, kde je na rozdl od nich velmi aktivn. Zdvoduj to jednak bezpenost holiek a taky tm, e Hanychov vyuv dcery k propagaci produkt.

S hercem Jakubem Prachaem mla zatm posledn stn tento tden ve stedu. Je s nm domluven na stdav pi o estiletou dceru Miu a zbv jet domluvit vi aliment a zmnn zveejovn fotek.

S fem TV Barrandov Jaromrem Soukupem byla u soudu ped dvma tdny. lo tam hlavn o sdlen snmk ze soukrom jejich spolen jedenctimsn dcery Rozrky a oba od soudu odeli, ani by komentovali jeho prbh. Oba soudy byly odroeny.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.