Hereka svj osobn ivot taj a s pekvapivou dkladnost, pesto se i ona pesvdila o tom, jak skal s sebou sdlen soukromch fotek na socilnch stch nese jej fanouci zaali ve velkm eit jej vzhled a strnouc tv.

Bavika Ali Wentworthov minul tden na svm Instagramu sdlela reel, ve kterm figuroval Juliin hlas a nkolik jejch fotek z poslednch let. Na jedn z nich byla vidt se svou nete Emmou Robertsovou, jak spolu u jdelnho stolu hraj karty. Snmek je z roku 2018, kdy bylo Julii Robertsov rovnch 50 let. Je na nm nenalen a s brlemi.

Jednoho rna Emma pespvala u ns a kdy jsme se probudily, daly jsme si aj a u toho hrly karty, vyprvla Julia bhem poadu Oprah Winfreyov. Bylo to krsn rno, ze kterho o pr dn pozdji dala fotku na internet. A nechpu, kolik lid mlo potebu eit, jak hrozn na t fotce vypadm e mi strnut neslu, e vypadm jako chlap, pro vbec dvm na internet nco, kde vypadm tak stran.

Oprah si ji do svho poadu pozvala prv kvli tomu, jakou masivn reakci tato fotka vyvolala. Samotnou m pekvapily pocity, kter to ve mn vyvolalo. Je mi padest, vm, kdo jsem, a stejn m to ranilo. Bylo mi lto, e lid nechpou pointu, jak mil a radostn chvle to byla, svila se j hereka.

Na druhou stranu vak k, e se alespo na vlastn ki pesvdila o tom, jak to na socilnch mdich chod. lovk si mus vcmi sm projt, aby jim porozuml. J tento zpsob fungovn do t doby nechpala. A toto byla jen takov malikost, krbanec vypovdajc o tom, jak to na socilnch stch me bt.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.