Princezna Kate minul msc oznmila, e testy proveden po operaci bicha, kterou podstoupila v lednu, odhalily rakovinu, co oznaila za obrovsk ok. Od t doby se princ William neastnil oficilnch akc, manel i jejich ti mal dti se vyrovnvaj s dopadem tto zprvy.

Pestoe byl William minul tden se svm nejstarm synem princem Georgem vyfotografovn pi sledovn zpasu jejich oblbenho fotbalovho tmu Aston Villa, ve tvrtek se poprv od osobnho oznmen princezny Kate objevil pracovn na veejnosti.

Zdl se bt dobe naladn, s smvem si popovdal se zamstnanci charitativn organizace Surplus to Supper pro perozdlovn pebytench potravin. Jedna z dobrovolnic mu pedala kartiky s pnm brzkho uzdraven pro princeznu Kate i Williamova otce, krle Karla III.. Ten se rovn l s ble nespecifikovanou formou rakoviny. Princ navtvil ve tvrtek tak centrum pro mlde, kter dostv pravideln zsilky od charity.

Princ William navtvil charitativn organizaci Surplus to Supper pro perozdlovn potravin, kde s fkuchaem Mariem Confaitem vail boloskou omku na pagety. (18. dubna 2024)

Princezna Kate se vrt k plnn veejnch povinnost, jakmile jej lkask tm uzn, e to neohroz jej lbu a nezhor zdravotn stav, uvedl Kensingtonsk palc.

Kate Middletonov si prince Williama vzala v roce 2011. Maj spolu ti dti. Nejstarmu princi Georgeovi bude v ervenci jedenct let, princezna Charlotte v kvtnu oslav devt narozeniny a nejmladmu princi Louisovi bude na konci dubna est let.

V dob, kdy Kensingtonsk palc potvrdil, e je Kate po operaci, Karel III. oznmil svtu, e m rakovinu, kvli kter odloil veejn akce. O jak typ rakoviny jde, oznmeno nebylo, ale podle britskch mdi nejde o rakovinu prostaty, kvli jejmu zbytnn podstoupil panovnk na konci ledna zkrok.

Karel III. podstupujc lbu zatm pokrauje v nkterch soukromch i administrativnch povinnostech a hodl nadle podat kadotdenn audience pro premira.

Podle nedvnho przkumu spolenosti YouGov je nejoblbenjm lenem britsk krlovsk rodiny princezna Kate. Za posledn dva msce pedstihla v anket svho manela, prince Williama. Pozitivn vztah k budouc krlovn m 76 procent Brit a jej obliba nadle roste.

SPECIL

Britsk krlovsk rodina

SPECI

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.