V dalm dlu Survivoru, kter odvyslala v tomto tdnu platforma Voyo, se zpvk Sebastian Navrtil svil tanenkovi Martinovi Prgrovi, znmmu z show StarDance, s informac o vn nemoci svho otce, se kterm nem dlouhodob dobr vztah.

Na kmenov rad pak oznmil modertor a prvodce Survivorem Ondej Novotn soutcm, e dostal od produkce dleitou zprvu, kter pesahuje vznam a pravidla soute. Jde o vnou vc, ke kter se Sebastian nsledn vyjdil.

Popsal svj osobn pbh, kterm rozbreel i ostatn hre. Nakonec oznmil, e mus sout opustit, aby se stihl usmit s otcem, kter umr na rakovinu a kter se ho bhem poslednch dvou let snail intenzivn kontaktovat.

Vysvtlil, e s otcem neml nikdy pli dobr vztahy. Vychovvala ho pouze matka, kterou otec opustil u v dob, kdy byla se Sebastianem v porodnici. Sebastian je na otce natvan, protoe neposlal jeho matce ani alimenty. Naopak je vdn sv mm, kter z nho vychovala lovka, kterm je dnes. Rd by otci odpustil, ale dosavadn setkn nedopadla dobe a zpsobila mu jen dal problmy, a proto se dalmu kontaktu s nm dosud vyhbal.

Po konci v reality show se zpvk ozval u i svm sledujcm na Instagramu. Nebudu vm lht, takhle jsem si konec sv cesty Survivorem nepedstavoval. Vechny vci ale nejde naplnovat, na vechno se nejde pipravit a nkdy holt nezbv nic jinho ne se na mst rozhodnout a doufat, e jste se rozhodl sprvn. Mj kamard Jirka mi ped odletem ekl vtu, kter mi uvzla v pamti: Kmo, velk chlapi dlaj velk rozhodnut. To jsem ale jet neml tuen, e to nejvt rozhodnut si na m nepiprav hra, ale sm ivot, napsal ve stedu veer na sociln st.

Vdl jsem, e tahle chvle jednou pijde. Doufal jsem, e to nebude v rmci Survivoru, ale zrove jsem vdl, e pokud se tak stane, budu se dit srdcem. Nebylo to lehk rozhodnut, ale vm, e bylo sprvn. To tst v och tty, kdy skoro po deseti letech vidl vechny svoji dti pohromad, si chci zapamatovat. Mockrt dkuju vem, kte mi dreli palce a podporovali m. Bylo mi ct bt jednm z tch, kte poznali, jak to je bt Survivor, dodal.

Partnerkou zpvka Sebastiana Navrtila je esk miss 2016, modelka Andrea Bezdkov. Ta v Survivoru soutila loni, na ostrov v Karibiku i o tom, komu fandila letos, promluvila v nedvnm rozhovoru pro iDNES.cz.

Reality show Survivor je televizn fenomn, kter pat mezi celosvtov nejspnj formty. Dritel ocenn Emmy zaznamenal rekordn sla sledovanosti v destkch zem po celm svt.

Historicky prvn titul esko-slovenskho Survivora a finann odmnu vyhrl v roce 2022 IT konzultant Vladimr apek, nevlastn bratr modertorky Evy Perkausov. Loni si z show odnesl 2,5 milionu korun dal vtz, skateboardista Tom Weimann.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.