Mark Ruffalo promluvil o tom, jak se v roce 2001 dozvdl, e m na mozku ndor velikosti golfovho mku. Sestra zavolala doktora, slyel jsem, jak se bav ve vedlej mstnosti. Pila, byla trochu bled a k: Mte za levm uchem tvar velikosti golfovho mku a my nevme, co to je. Nememe nic ct, dokud se neudl biopsie, uvedl v podcastu SmartLess s tm, e ped stanovenm diagnzy byl jedinm pznakem, kterm trpl, znt ucha.

Ndor byl natst nezhoubn, ale tenkrt tiaticetilet herec poteboval k odstrann tvaru operaci. V t dob mla jeho manelka Sunrise Coigney kadm dnem porodit jejich prvn dt, syna Keena, ktermu je nyn 22 let.

Aby svou thotnou manelku nerozruil, pokal s oznmenm diagnzy a po narozen syna. Kdy jsem j to ekl, nejdv si myslela, e si dlm legraci. A pak se rozplakala a ekla: Vdycky jsem vdla, e zeme mlad, prozradil.

tynsobn nominant na Oscara, kter zskal mezinrodn uznn mimo jin i dky roli Hulka ve filmech od Marvelu, poznamenal, e mezi rizika operace patila i ztrta sluchu. Jsem na jedno ucho pln hluch, a kdy jsem se probudil, lev strana oblieje byla zcela ochrnut. Nemohl jsem ani zavt oko. Mluvil jsem jen st st, vzpomnal a dodal, e po roce ochrnut ustoupilo, ale sten ztrta sluchu u mu zstala.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.