Mia v Lsce nebesk svedla enatho fa Henryho v podn Alana Rickmana a pimla ho koupit j drek. Zlat nhrdelnk vak najde v kapse jeho kabtu Henryho manelka Karen, kterou hraje Emma Thompsonov. Myslela si, e je pro n, ale kdy ona nakonec dostala CD Joni Mitchellov, zjistila, e ji manel nejsp podvd.

Heike Makatschov sice ve filmu m ern vlasy, poslze se vrtila ke sv pirozen barv a pro nkter divky to bylo pekvapenm. Nikoli vak pro jej nmeck fanouky, kte ji znaj mimo jin napklad ze serilu Msto inu.

Heike Makatschov ve filmu Lska nebesk (2003)

Hereka si od Lsky nebesk zahrla v mnostv dalch film a seril jak v produkci rodnho Nmecka, tak i v dalch anglofonnch snmcch, napklad dramatu Zlodjka knih nebo Resident Evil. Krom toho se stala se stlic mdnch pehldek.

Nkolik let chodila s pedstavitelem filmovho Jamese Bonda Danielem Craigem. S klvesistou a bubenkem hudebn skupiny Tomte Maxem Schrderem m dv dcery.

Film Lska nebesk se od svho vydn v roce 2003 rychle stal hitem a zrove pedznamenal karirn vzestup dalch, do t doby nepli znmch hereckch hvzd. Mezi n pat napklad Andrew Lincoln, Keira Knightley i Thomas Brodie Sangster.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.