David Matsek spolh na pemisovadlo po mst, je toti naden vespista, o kterm se v, e nakazil lskou ke sktrm kdekoho z divadla. Nkte si dokonce do svch motozatk podili Vespu pmo od nho. Ne e by byl dealer njak znaky, ale obas se zhldne v novm modelu a ten, kter se v ten moment stane v jeho stji nadbytenm, pole prost dl.

Herci, kter obas vythne tak motorku, je kadodennm vrnm spolenkem sktr. Na nm se kdysi vydal i na svj prvn Motosalon. Poprv to bylo asi ped deseti lety v Praze. Pijel jsem tam na svm nejstarm stroji, co je vespa z roku 1963. Je to pro m dleit ronk, narodil jsem se stejn jako moje mal Vespika, kter je takovm klenotem v m sbrce, prozradil fanda italskch stroj.

David Matsek a Vladimr Polvka

Zda David Matsek a Vladimr Polvka doraz na svch strojch na motorksk svtek do Brna, zatm neprozradili. Je to pro n ale oteven motorksk sezony podle jejich gusta. A jestli si myslte, e jet na sktru z Prahy do Brna je nesmysl, tak David Matsek vm to vyvrt. Ped lty se dal dohromady s partikou obdobnch nadenc a dnes spolen brzd nejen domovinou, ale vydvaj se i do mst, kam nkte radji ltaj.

Zaali jsme jezdit na vlety nejdv po okol Prahy, na Karltejn. Potom jsme zkusili i Vysoinu a najednou nkoho napadlo, e musme jet do Itlie na sraz. Jednoho dne jsme to prost udlali a j jsem tomu pln propadl. Dnes na ns motorki koukaj jako na totln blzny, kdy se plahome do kopc pes Alpy, ale ono to m nco do sebe. Je as se kochat, popsal sv vlety Matsek.

Sbal vdy jen pr nejnutnjch vc, hlavn nepromoky, a vyraz vstc dobrodrustv. Tm pokad, kdy se vrac z italskho Terstu, tak pr, ale ani opakovan nepze poas ho nikdy neodradila od kickch vprav, jak parta nadenc sv vlety nazv.

David Matsek navc svou vn inspiroval i kolegu ze serilu Polda. Papry mm a od loskho lta, prozradil Vladimr Polvka a svoji prvn vysnnou motorku pedvedl v pln krse pi focen vizulu. Ladil jsem ji u rok dopedu, je to skvl custom postaven z Hondy Shadow velice nadanm kamardem z Blackoutdesignu.

Polvka piznal, e i on m za sebou obdob, kdy ml jen sktry. Jednoho dne mu ale David Matsek pivezl ukzat svho Triumpha, a ten se mu tak lbil, e si ekl, e je na ase si tak podit podnou mainu.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.