Nen to ani dieta. Rozhodl jsem se, e nco v jdelnku jen omezm a ekl jsem si, e se zbavm vech ploh, cukr a sacharid. Jinak ale mu vechno. Jm tun vci tun sry, smetanu i masa vetn bku. m vce oleje, tm lpe, popsal Michal David v rozhovoru pro poad Showtime.

Vichni si myslme, e mme jst ty light zleitosti s npisy nula procent tuku, to je pln patn. Naopak, vechno tun. Samozejm to ovem nesmte doplovat tm peivem, to je to dleit. Take jedu bez lepku, bez cukru a bez sacharid, k.

Pochvaluje si, e m nov tak spoustu energie. Zkusil jsem si nedvno dt jen na zkouku housku k sndani a cel dopoledne mi bylo na nic. Tak jsem si kal, pro to dlm? Je mi bez sacharid dobe, lovk si stran rychle zvykne. Na cukry a sladk jsem natst nikdy moc nebyl, to je vhoda. Ale mm rd vno, to vichni vd. Ne e bych byl njak orala, nebo notorik, to ne. Ale dm si rd vno k obdu i k veei. To mu a je to pln v pohod. Po tech a pl mscch mm dole patnct kilo, raduje se hudebnk.

Zaal tak chodit tikrt tdn do fitka. Hubnout jsem zaal sten i kvli novm projektm. Pipravuji nov album a nov videoklip k prvnmu singlu, kter budeme toit na Tenerife. Bude ho toit jako reisr Sagvan Tofi. Album natm v Londn a v Los Angeles, polovinu tch psniek tom s kapelou zpvk Robbieho Williamse a Jamese Blunta. Jsem zvdav, co na to lid eknou, protoe to, co pipravuji, je pln jin, ne na co jsou ode m lid zvykl. Tak uvidme, dodv.

Michal David, pvodnm jmnem Vladimr tancl, je esk zpvk, skladatel a podnikatel v showbyznysu. Proslavil se jako hitmaker osmdestch let a krl eskch diskotk. Sloil a nazpval psniky k filmm Diskopbh, Vtr v kapse, Kamard do det nebo Lska z pase. Prezident Milo Zeman mu udlil 28. jna 2018 medaili Za zsluhy I. stupn, za zsluhy o stt v oblasti umn.

Muzikant m pedky v cirkusov rodin Kludskch. V dtstv pobval v Itlii, co ovlivnilo jeho hudbu. Jeho manelkou je bval tenistka Marcela Skuhersk. Narodily se jim dv dcery, Klra a Michaela, kter vak zemela na leukmii. M i nemanelskho syna Petra. Nyn Michal David ije v rodinnm dom v Keslicch, kde m vlastn nahrvac studio.

VIDEO: DaMiChi & Drupi – Italo TopHits Mix (O2 arena, Praha 2010):

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.