Mj mu k, e jsem stelec a dobrodruh. Take je rd, e se vyboum a nebudu ho samotnho muit na njakch extrmnch cestch. Peje mi to a chce, abych si to v rmci monost uila, k Ornella Koktov v medailonku tet ady show Survivor esko & Slovensko.

O jejich ti potomky se doma bude starat manel Josef Kokta. O Pepu a dti nemm strach. Je to asn tta, asi a abnormln. Sp se bojm stesku po dtech, protoe jsem od nich nikdy nebyla pry na del dobu. Jeliko nemme dn fungujc prarodie, kte by je obas pohldali, jsou s nmi nae dti opravdu nonstop, k. Manel pr jej ast v reality show pln podpoil.

Koktov o sob k, e jde do Survivoru hlavn kvli dobrodrustv. Toho si pr v ivot moc neuila proto, e mla brzy dti. Myslm si, e moje eso v rukvu je, e si mon o mn plno lid mysl, e jsem z cukru. Ale tak to nen, vysvtluje.

Jdu tam sama za sebe, nepemlm nad tm, co si budou myslet ostatn soutc a divci. Dleit je, kdy m nakonec poznaj. Lid mi u kolikrt ekli, e na rozdl od toho, co si o mn mysleli, ne m poznali, jsem pln normln holka. To sam asi nastane i na ostrov, dodv.

Koktov (za svobodna tikov) kdysi pebrala enatho Josefa Koktu modertorce Gabriele Partyov. V roce 2013 se j narodil syn Quentin a v roce 2015 se s podnikatelem vzali. V dubnu 2020 se pru narodil syn Sven a v dubnu 2021 dcera Lilianne.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.