Zpvain syn Artur kr ve stopch svho zesnulho otce architekta Boka pka. Na milnsk univerzit studuje u druhm rokem interirov design. A prv tam potkal Zehru, kter pezdv Zu. Chod spolu do mezinrodn tdy a dorozumvaj se anglicky.

Byli tady spolu ped pr tdny. Zehra nikdy nevidla snh, tak jsme ji vzali na hory a vyzkouela si snowboardovn. Bylo to poprv, co jsem si nkam vyrazila se synem a jeho dvkou a byl to moc pjemn zitek, svila se zpvaka.

Artur pek

Zehra je muslimka, nikoliv vak ortodoxn. Pochz z Pkistnu, z velmi modern rodiny. Ttu m zpvka, dda je herec a maminka vtvarnice. Jsou to kosmopolitn lid. Jej brcha ije nedaleko Londna, take vichni hodn cestuj. V Praze byla u tikrt, ale te poprv v zim, prozrazuje Machlkov.

Pochz z jin kultury ne je ta nae, ale sl z n velk srdenost, dobrota a laskavost. Je velmi slun, ale zrove m drive, take si s n lovk dobe popovd. M to aspo donutilo lpnout v anglitin na pedl. I kdyby spolu nezstali, stejn ji asem budu nejsp potebovat, protoe nevm, za koho se mladej jednou oen. Ale ona u rozum i esky. Kdy j eknu: Dej mi pusu, v, co m dlat, smje se zpvaka.

Na jdlo ji vzala do restaurace U Matje, kde ochutnala svkovou. Je takov droboulink, ale zblajzla svoji porci bez problm. A jak j chutnalo! prozradila.

V Miln bydl s Arturem spolen v pronajatm byt. A protoe ivot je tam drah, stravuj se hlavn doma. Za rohem maj krsn vkendov market, mou si vybrat a pipravit, co chtj. Zeleninu, ryby A syn va rd. T se u na przdniny. kal: Mami, letos na t chalup musme vc vait! t se zpvaka.

Kdyby byla Leona Machlkov pozvna na nvtvu do rodiny Zehry, kter ije v Kar, vbec by se nezdrhala jet. Pkistn je velmi chud zem pln rozpor, ale to neznamen, e bych se neho apriori obvala nebo mla njak zbrany a koukala na tuto kulturu pes prsty. Jsem dt Havlovy ry, je teba bt oteven, k s tm, e nejvc obdivuje jejich pospolitost. Jsou na sebe velmi navzn. Potebuj se a jak mou, dvaj si to najevo.

Leona Machlkov a Artur pek

Machlkov je se svm jedinm synem taky neustle ve spojen, ale uvaovala, e by kontakt omezila. kala jsem Arturovi: Kdy te bydl s dvkou, tak je asi blb, abych ti obden volala, ne? A on mi povd: Vdy ona si taky telefonuje se sestenicemi a ttou. To je pln normln, potila se.

Zatmco Artur dokonuje druh ronk univerzity, Leona Machlkov se pipravuje na koncert, kterm 11. dubna v Lucern spolu s dalmi kolegy vzd hold Nadi Urbnkov, sv bval kolegyni ze Semaforu. Naa byla asn. Mla rda mlad lidi, nikdy nezahokla a i kdy strla, byla pozitivn, doslova svtila. Navc byla moudr a mla smysl pro humor. Nebla se udlat si ze sebe pi nejrznjch pleitostech legraci. A protoe byla dma, nikdy nebyla trapn, vzpomn na zpvaku s nezamnitelnm hlasem.

Nejkrsnj na n bylo, e vs vdycky podpoila. ekla nco pozitivnho, aby vs nakopla a motivovala. Byla hodn, i kdy nemusela, a to se vdycky cen, dodala Leona Machlkov.

Seberte sout

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.