Udlaly jsme takov ty opravdu otravn vci jako zmrazen vajek a podobn. Take pokud budeme chtt, meme, ekla Stewartov o plnovn rodiny v podcastu Not Skinny But Not Fat.

Ani po tech letech od dosti o ruku veselku neplnuj. Ob jsme hodn neformln, pestoe jsme udlaly tu velkou tradin vc a ekly: Vezmi si m! Ty si vezmi m! Svatbu jsme ale nikdy neplnovaly, protoe jsme si kaly, a to pijde, tak to pijde. Nemme pesn plny, co nm vyhovuje, ekla.

Hereka bude rerovat film a tak se nyn mus soustedit na prci. I proto mus svatba pokat. Brzy budu rerovat film a musm ho dokonit ped svatbou. Musme vem poslat pozvnky a nechat jim as na ppravy, vysvtlila.

O zaloen rodiny mluvila hereka i v nedvnm rozhovoru pro The Hollywood Reporter. No, jsem lovk, vte? Myslm, e v uritm okamiku bych mla mt rodinu. Jako dt se narodte, pak najdete druh a dal si udlte. To vechno mm v plnu, ekla se smchem.

Kristen Stewartov po vztahu s kolegou z Twilightu Robertem Pattinsonem zjistila, e ji pitahuj i eny. V minulosti chodila se zpvakou Soko, se svou asistentkou Alici Cargileovou i hudebnic St. Vincent i modelkou Stellou Maxwellovou. Se scenristkou a pleitostnou herekou Dylan Meyerovou rand od roku 2019.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.