Ve filmu S tebou nikdy vypadaj Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na prvn pohled jako perfektn pr. Po asn prvn schzce se vak nco stane a to, co vypadalo jako hav pitalivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale neekan potkaj cestou na svatbu do Austrlie a pedstraj, e jsou pr.

V divky vlan hodnocen komedii se sympatickm obsazenm nen nouze o milostn scny a oba hlavn protagonist se tu objev i zcela naz.

Americk hereka nem se svlknm ped kamerou problm. Nikdy jsem nemla pocit, e m do nahch scn nut nebo e to cpou do serilu na slu. Ukazovat prsa m nenutili. Kdy jsem to dlat nechtla, nemusela jsem, ekla Sweeney v jednom z rozhovor. Pot, co ztvrnila v serilu Euforie roli studentky Cassie Howardov, se stala novm idolem mnoha teenager.

V minulosti se blondnka, kter je ke smutku mnoha fanouk zadan a dokonce zasnouben s ptelem Jonathanem Davinem, svila s tm, e podle nzoru jejch prarodi m nejhez prsa v Hollywoodu. A tak je podle vech naprosto v podku, e je ukazuji. Pou o mn, e jsem nov idol, typick blond sexbomba. J a sexidol? Sp je to tak, e ukazuji prsa, dokud jet mu, k se smchem.

Mezi hereiny konky pat sledovn zpas MMA i restaurovn starch aut. Na tuto svoji zlibu si dokonce zaloila i samostatn et na sociln sti TikTok, kam nahrv sv videa.

Herectv se vnuje od roku 2009. Objevila se napklad v serilech Pbh sluebnice, Bl lotos i Ostr pedmty. Zahrla si i ve snmcch Tenkrt v Hollywoodu, Zhada Silver Lake nebo v hororu ekni mi sv jmno.

Nedvno zazila tak ve videoklipu kapely Rolling Stones s nzvem Angry. Kdy jsem se dozvdla, e budu hrt v jejich klipu, pln jsem zelela. Obvolala jsem celou rodinu a na naten pivedla mmu, svila se hereka modertorovi Jimmymu Fallonovi.

Video: Milostn scna Sydney Sweeney z filmu S tebou nikdy:

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.