Pr dn se nectm pln zdrav (nen se emu divit, drela jsem fakt dlouho, ale tlo, a teda hlavn hlas, si ekl dost) Take te si dme chvilku vorazTeda j urit. Troja samozejm ne, oznmila Jitka Boho na Instagramu svm fanoukm.

V muziklu Troja dostala roli Heleny Trojsk a za svou prvn divadeln zkuenost je vdn, i kdy prci mus kombinovat s p o dvouletho syna, kterho stle koj. Bylo to fakt nrona nebt podpory m rodiny, nemohla bych dojt a sem, do cle, uvedla po premie. Je to krsn pocit stt na jeviti a koukat na pln sl Zamilovala jsem si to, dodv.

Vnej laditen se jen tak nevzdmus se nabait ne maminka zase pojede do divadla, to je jasn♥️☺️ #kojenizdar #tohlebudejestenadlouho

29. ledna 2024 v 9:09, pspvek archivovn: 10. nora 2024 v 11:33

Krom divadla se Jitka Boho vnuje i osvtov innosti v oblasti ekologie. Na svm Instagramu vyzv fanouky k tdn a nejnovji se zapojila do projektu Pro jemen, kter kombinuje regenerativn zemdlstv s vyuitm nejmodernjch mc techniky.

Clem je stabilizovat vnosy jemene, kter trp klimatickou zmnou. Na tyto problmy upozoruj v eskch hospodch a obchodnch centrech slamn panci, tzv. JE-MANI, obleen do triek, kter navrhly znm osobnosti, mezi nimi i Jitka Boho.

Del dobu se vnuji otzkm udritelnosti, tdn a celkov mi opravdu velmi zle na na zemi (i Zemi). Nen mi lhostejn, v em tu budou t nae dti, jejich dti, atd., k zpvaka.

A u tomu vte nebo ne, klimatick zmna a oteplovn je fakt, bohuel. A vzhledem k pibvajcmu suchu kles i vnos obilovin, vetn jemene. Je poteba tedy podpoit pstitele kvalitnho jemene v regenerativnm zemdlstv, kter se sna navrtit k pirozenm ekologickm a biologickm procesm. Jedin tmto zpsobem lze zskat kvalitn jemen a pot slad, bez kterho by to nae esk pivo nevzniklo, dodv.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.