Film popisuje vzestup i pd nejslavnj esk biatlonistky. Nevyhb se ani tmatm, jako byl boj sportovkyn s anorexi i bulimi a psychicky nron rozvodov vlka s exmanelem Petrem Koukalem.

V zvru snmku se divci tern premiry dokali pekvapivho momentu v podob dosti o ruku. Gabriela Soukalov a jej snoubenec, podnikatel Milo Kadebek, se znaj piblin sedm let, partnery jsou necel tyi roky. Maj spolu dcerku Izabelu Gabrielu.

Soukalov vyznala svmu partnerovi veejn lsku v noru v den svtku vech zamilovanch. Nepatm mezi zaryt fanouky Valentna, ale uvdomovn si toho, co pro ns obas druz dlaj, nen podle m nikdy na kodu. Dnen post bych rda vnovala tomu, kdo toho pro m udlal v mm ivot opravdu hodn. Kdy jsem se kdysi ocitla, jak se lidov k v brynd, ani chvli nevhal, aby mi podal pomocnou ruku. Proil se mnou ty nejt잚 chvle mho ivota. Kdy se vtina lid otoila zdy, vdycky tu pro m byl, napsala.

N ivot nebyl zdaleka vdy prochzka rovou zahradou, ale nikdy neudlal ani krok zptky. Mme spolu krsnou dcerku, za kterou dkuju tomu nahoe kad den. Jestli mte nkdy v ivot pocit, e h ne vm u nikomu bt neme, vte, e nkdy musme zvldnout tyhle velk a nron zkouky, ale ivot ns za to odmn v prav as. Svou rodinu beru jako tu nejlep odmnu, kterou jsem od ivota mohla dostat. A jsem vdn kad den, e mm vedle sebe silnho me, kter m bere takovou, jak jsem, vetn veho, co ke mn pat, a podporuje m ve vem, co mi dl radost, dodala.

Podnikatel Milo Kadebek pracoval v minulosti napklad jako manaer v zbavnm podniku svho otce nebo provozoval bistro. Svho asu se vnoval i truhlain a tesain. To m moc bavilo, protoe za vmi bylo vidt nco konkrtnho, ekl v jednom z rozhovor. Podle Gabriely by zazil i jako kucha. Pomh j s nadanm fondem i tvorbou vide na sociln st.

Bval biatlonistka m krom spousty medail z olympijskch her i svtovch ampiont tak dva tituly mistryn svta. Ve sbrce m i celkov triumf ve svtovm pohru. Vede nadan fond zamen na lidi s poruchami pjmu potravy, moderovala poad o celebritch s nzvem Showtime na Prim a CNN Prima NEWS.

K filmu Pravda se pod vyplat nazpvala sportovkyn pse Te budu mluvit j, ve kter ji doprovodil opern pvec tefan Margita.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.