Myslm, e to chvli trv, ne si lovk zvykne, e je nov Miss World a ne si uvdom, co vechno ho ek. Uvdomuji si to podn a te, kdy jsem piletla dom, popsala Krystyna Pyszkov pro iDNES.cz v nedli veer po pletu na Letit Vclava Havla.

Za tden odjd opt do zahrani, kde strv est tdn a navtv deset zem. Mimo jin bude natet seril v New Yorku a ek ji cesta po Africe i svtov tour.

Prezidentka nrodn soute krsy Miss Czech Republic Tana Makarenko a editel Miss Word Steve Douglas v pondl na tiskov konferenci v Praze vyzdvihli innost Pyszkov ve filantropii, kter je jednm z kritri pro ast v souti Miss World. Pamatuji si, kdy Krystyna pila na casting a u tehdy byla zaplen do svho charitativnho projektu, uvedla Makarenko, kter Pyszkovou doprovzela pi finle v Bombaji na zatku bezna.

Projekt vtzky 71. ronku Miss World pomh vzdlvat dti z neprivilegovanch rodin v Tanzanii. Dal charitativn projekt se zamuje na eskou republiku. Sout skuten nen jen o tom, jak lovk vypad, ale tak o jeho innostech, charakteru a talentech, ekla Pyszkov.

Makarenko s Pyszkovou hovoily tak o tom, jakm pekkm musely astnice soute elit. Miss World podle nich nen pouze o fyzick krse, hodnot se tak charitativn innost, ale i talent. eka musela obstt i ve sportovn sti soute, stejn tak se musela nauit nrodn tanec polku a pedvst nrodn kostm. Pyszkov mimo jin hraje na housle, fltnu a mezi jej zliby pat jzda na koni.

Rodaka z Tince se me pochlubit nejen mrami 865989, je velkou fanynkou hokeje, konkrtn tineckch Ocel. Jej maminka je prvnika, sestra se tak vnuje modelingu. Krtce po vtzstv v Miss Czech Republic piznala Krystyna Pyszkov rozchod ptelem Radkem, se kterm byla tm pt let.

Vtzstvm v souti krsy Miss World zskala studentka nejen prestin titul, ale i ble nespecifikovanou finann stku ve du vych milion korun. Penze jsou vyplceny postupn, aby se pedelo problmm v ppad, e by vtzka neplnila sv povinnosti.

Miss World 2024 eka Krystyna Pyszkov (Bombaj, 9. bezna 2024)

teni iDNES.cz zvolili Pyszkovou v roce 2022 nejkrsnj finalistkou Miss Czech Republic. V anket tehdy hlasovalo pes 12 tisc lid.

Krom vtzstv Kuchaov bylo dosud druhm nejvtm eskm spchem na souti Miss World v roce 1998 tvrt msto tehdej esk vicemiss Aleny eredov. eky byly spn i v dalch soutch v roce 1995 se stala Miss Europe Monika dkova a v roce 2012 Miss Earth Tereza Fajksov.

Prvn Miss World zorganizoval v roce 1951 britsk prkopnk loterie bingo Eric Morley. Dal j nzev Festival Bikini Contest, na Miss World ji pektila mdia. Pro velk spch se Morley pot rozhodl kln krasavic podat kadoron, piem jej k tomu zejm piml i nstup kalifornsk konkurence, kter roku 1952 vyrukovala s Miss Universe.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.