Moje krize stednho vku m celkem bav. Jak si to udl, takov to m. Jednoduch jako facka. Nefukat a pohnout zadkem. Jde to. Vechno jde, kdy se chce, napsala Simona Krainov na Instagram k fotkm z ple v Dominiknsk republice, kde pzuje v plavkch.

Jo a kecy jako e ve jde, kdy m prachy a plastiky… Tomu se fakt u jen smju. Moje krevn skupina lid, kter v, kolik prce a pevn vle tohle stoj, rozum tomu, o em mluvm, pokrauje.

Tak se nenechte nikdy demotivovat blbekama, co maj na vechno vysvtlen a i kdy s vmi nesed nikdy u jednoho stolu, pesn v, co jste mli k veei. Uvejte ivot, dodala modelka, kter se i po padestce a po dvou dtech pyn skvlou postavou.

Simona Krainov se loni postarala o pozdvien na socilnch stch, kdy prozradila, e si zaloila et na OnlyFans. Je to placen platforma bez cenzury, kde se spousta celebrit prezentuje napklad nahmi fotkami i videi.

V rozhovoru pro iDNES.cz promluvila o vdlku z prodeje fotek i o tom, jak vnmaj celou situaci jej dva synov a manel, podnikatel Karel Vgner. Modelka v rozhovoru pro iDNES.cz tak popsala, kde je pro ni pomysln hranice erotiky v aktu a kam a je ochotna zajt.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.