Myslm, e jsem byla snadn cl. Bylo to bolestiv, komplikovan. Zboovala jsem prci na Ally McBealov a tmhle mi zhokla, ekla Flockhartov v rozhovoru pro The New York Times.

Nespala jsem kvli tomu, byla jsem v depresi. Myslela jsem, e to zni mou kariru. e u m nikdy nikdo ned prci, protoe prost pedpokldali, e mm anorexii a to bude konec, popsala.

Byly dny, kdy jsem se ctila zrann, zahanben a rozzuen. Natst jsem musela pracovat, dodala hereka s tm, e se nakonec rozhodla fmy ignorovat a zstat pozitivn.

ivotn partnerka Harrisona Forda je pesvden, e v souasn dob u by se to nestalo. Dnes tomu kaj body shaming. Dlouho jsem o tom nepemlela, ale vn nen ok nkoho obviovat, e m nemoc, s n mnoho lid bojuje. Koukm na ty fotky z minulosti a jsem na nich stejn jako te a te nikdo neekne ani slovo, dodala hereka s tm, e ke sv vce 165 centimetr mla vdy zdravou vhu.

Moje mma m 150 centimetr a kdy se vdvala vila 42 kilogram. Mluvme o malm drobnm sktkovi. Mm prost mal kosti, dodala Flockhartov.

U v roce 1998, kdy natela Ally McBealovou, musela na otzku mentln anorexie odpovdat v rozhovoru pro asopis People. Myslm, e neznm pesnou definici anorexie. Ale j jm. Jm normln. Jm cokoli, co chci a kdykoli chci. Nemm patn vztah k jdlu. Jsem anorektika? Myslm, e m odpov mus bt ne, ekla tehdy.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.