Pevn stisk ruky, ptelsk smv, pozdrav, pr vstcnch slov na pivtanou, kva, sklenka vody. Kolik me takov vstupn balek slueb v autosalonu i bazaru stt? Sotva pr korun? Sp nic. Prodejcm aut by pitom mohl vydlat statisce, mon miliony. Velk automobilky ovem radji nut sv regionln zstupce investovat do luxusnch showroom, designovho nbytku, katalog na kdovm pape a navonnch toalet ne do lid, kte by jim dlali dobr jmno a dobr obchody.

Nejde jenom o motivan odmny za uzaven smlouvy, ale hlavn o systematick trnink prodejnch dovednost, odborn kolen i kontrolu kvality jejich prce, vysvtluje Ji ervenka ze spolenosti Carvago, je prodv auta z druh ruky vhradn online, jak napravit (velmi eufemisticky eeno) nedostatky a vady, s nimi se v minulch dvou tdnech potkal.

Byl toti jednm z len przkumnho tmu MF DNES a iDNES.cz, kter se po roce opt vydal na strastiplnou pou po praskch a stedoeskch autosalonech a bazarech. Ekonomick novinka, vedouc rubriky Auto.iDNES.cz a ervenka coby znalec pomr na eskm trhu s automobily mli za kol ovit, zda se od loskho testu nco zmnilo a prodejci na sob a svch lidech zapracovali.

Pi naem mysteryshoppingu jsme si pili sp jako obti vtip skryt kamery. Tolik amatrismu jsme po loskm ronku neekali.

Dotte tento exkluzivn lnek s pedplatnm iDNES Premium

Pedplatit

Uette 178 K oproti msnmu pedplatnmu

Pedplatit

Uette 446 K oproti msnmu pedplatnmu

Pipojte se jet dnes a zskejte:

  • Neomezen pstup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Vce ne 50 000 prmiovch lnk od renomovanch autor
  • Pstup k naim novinm a asopism online a zdarma ve tece

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.