Zjem o letn pneumatiky je podle editele serveru Pneumatiky.cz Vojtcha Schwangmaiera letos v beznu mrn vy ne loni, dov vak jde o rozdl v jednotkch procent. Vrazn poslil zjem o celoron pneumatiky, jejich prodeje vzrostly oproti loskmu roku o destky procent.

Sezona postupn vrchol. Zjem o nov pneumatiky i pezouvn doshne s nejvt pravdpodobnost tento tden svho maxima. Okolo Velikonoc by toti mly ustat jarn mrazky, idii proto u nemaj dvod pezouvn dle odkldat, podotkl Schwangmaier.

Poslejte fotky a videa dravch silnic.

Sv foto a videolovky vtluk poslejte SEM.

K fotkm a videm pipojte krtk popis, kde a kdy jste vmol vyfotili. Vybran pspvky redakce zveejn. Sv pspvky poslejte do konce bezna.

Ceny v pneuservisech jsou zhruba na losk rovni, kdy nastala hlavn vlna zdraovn. Vtina servis nemnila pro leton sezonu cenk. Napklad pezut a vyven sady kol prmru 16 palc na letn pneu vyjde v praskm Pneucentru Motol na 960 korun. Pezut osmnctipalcovch kol je zhruba o 200 korun dra.

Zimn pneu mus mt vozidla pezut od listopadu do konce bezna v ppad zhorench povtrnostnch podmnek nebo tam, kde to naizuje dopravn znaka. Obecn odbornci rad pezout na letn, pokud teploty trvale vystoupaj nad sedm stup Celsia.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.