Od oficilnho uveden Windows 11 na trh uplynulo vce ne dva a pl roku. Dostatek asu, aby se uivatel nejen z ad jedinc pipravili a peli na tuto novou generaci operanho systmu od spolenosti Microsoft. Podle aktulnch dat Statcounter vak stle vrazn dominuje pedchoz verze. Nejene Windows 11 svj podl zvyuje jen velmi pomalu, ale v beznu oproti noru dokonce poklesl.

Windows 11 m pitom hodn spolenho s pedchoz verz a Microsoft neustle pracuje na dalm vylepovn a svte div se, naslouch svm uivatelm. Zkrtka, Windows se v posledn verzi sna zmnit zpsob uvn PC. Pojme se podvat, m konkrtn.

1. Widgety

Windows 7 byl posledn verz operanho systmu spolenosti Microsoft, kter disponoval widgety. Z dalch generac byly odstranny oficiln z bezpenostnch dvod. Zatmco nkte uivatel na n nedali dopustit, jin je s klidem oeleli. A pak je tu poetn generace uivatel, kter s nimi nikdy nemla tu est. S pchodem Windows 11 se widgety vrtily a zavaj znovuzrozen.

Jsou modernj, pizpsobitelnj a pln integrovan do systmu. Nabzej rychl pstup k informacm a funkcm, kter bn pouvme, a u je to poas, zprvy, vvoj ceny akci, kalend i fotky. A protoe Microsoft po letech slibovn umonil vvojm pidvat vlastn widgety, lze tak vyuvat napklad Spotify, Messenger, Facebook atd.

Widgety

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.