Vyslac prva na MS v hokeji 2024 koupila veejnoprvn esk televize. Do vysln stanice T Sport se vejdou pm penosy 34 zpas, vech 64 zpas vak T odvysl online v rmci platformy T Sport Plus.

MS v hokeji 2024 m (nejen) na televizn obrazovky

Ve vysln stanice T Sport budou k vidn vechny zpasy eskho tmu a vtina zpas slovenskho tmu (vechny vyjma toho s Franci, kter se bude hrt 18. 5. od 20:10) a vybran dal zpasy. Divci se mohou tit i na dva ze ty semifinlovch zpas (hraj se vdy dva ve stejn as, na jeden televizn kanl se vejde v jednu chvli jen jeden), oba semifinlov zpasy, utkn o bronzovou pku i finle.

Pokud budete sedt doma ped modern televizn obrazovkou, mte to jednoduch. Stanici T Sport naladte ve vysln DVB-T2 v pln HD kvalit pmo z televizn antny nebo v DVB-S2 ze satelitn paraboly (s dekdovac kartou Skylink nebo Karta T). Ppadn ji mte jako soust nabdky svho poskytovatele kabelov i IPTV/OTT televize.

Zpasy vyslen online si mete pustit i pomoc aplikace iVysln, kterou si mete do televizoru s operanmi systmy Android TV (Sony, Philips, TCL a mnoho dalch), Tizen (Samsung), WebOS (LG) nebo Apple TV nainstalovat. Po sputn aplikace ji snadno najdete programovho prvodce stanic T Sport s monost si vyslan a odvyslan poady spustit. Ke zptnmu zhldnut budou pipraveny jak zznamy utkn, tak sestihy.

U mnoha televizor lze iVysln spustit pomoc takzvanho hybridnho vysln HbbTV po stisku takzvanho (i doslovnho) ervenho tlatka. Dle ji obsluha funguje stejn jako u samostatn aplikace. A jak nm prozradil Martin Klime z tiskovho oddlen esk televize, bhem ampiontu bude v rmci HbbTV k mistrovstv i samostatn aplikace.

erven tlatko „T bod“

HbbTV rozhran esk televize

Aplikace iVysilni v HbbTV

Nezapomete si v menu vybrat nejvy dostupnou kvalitu obrazu (ideln 1080p), kterou umon vae internetov pipojen, jen tak si uijete zpasy v nejvy kvalit. Pln HD bude dostupn na vech platformch, ale me se liit dle vyten odbavovacch server. Kvalita nen fixn, me se dynamicky mnit dle zte, ale jen pro nov pchoz. To znamen, e i jeden zpas me nkdo dostat s plnou kvalitou a pozdji pchoz teba s njakm limitem, upesnil na n dotaz Martin Klime.

Pokud byste si chtli sledovn zpas ut napklad na terase nebo balkon a chtli tam televizor vynst, je nejjednodu vyut online vysln a televizor k internetu pipojit pomoc wi-fi. Pokud to dan televizor neum nebo na terasu wi-fi nedoshne, nejlevnji ji mete k routeru pipojit dostaten dlouhm UTP kabelem nebo pokud mte router kdesi daleko a u televizoru pouze vyveden kabel mete vyut takzvan RJ45 UTP spojky (v obchodech za cca 50 K) a prodluovac ethernetov kabel s jej pomoc napojit. Dramaticky elegantnj een je ale pout powerline adaptry (vce v naem lnku Tip na drek pro ty, kterm wi-fi nedoshne vude a tve je to).

Pipravit se ale muste na to, e i na zastnn terase nebo balkonu nebude obraz ideln, zejmna u dvjch zpas. Na slunen den je toti jasov vkon vtiny televizor krtk a obraz tak bv oproti sledovn v obvku tmav a nekontrastn. U modernch model s vysokm jasovm vkonem je situace ovem vznamn lep. A komu se televizor nechce asto vynet, me si podit i speciln outdoorov model, kter na terase nebo balkon me bt celoron: Tohle by v televizor zabilo. Novince od Samsungu d隝 neubl. Vzhledem k cen ji uvdme sp pro zajmavost.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.