Na tomto video se nm 28. nora povedlo zachytit vbec prvn plet letounu Airbus A350-900 nmeck Lufthansy do Prahy v novm kabt. I kdy zmna loga tohoto obho evropskho dopravce zapoala u v roce 2018, ne charakteristick jeb ve znaku ztrat svj lut podklad na vech strojch flotily, bude to jet njakou dobu trvat. Odhad pedstavitel aerolinek byl celkem sedm let, tedy do roku 2025.

Zde je pro srovnn stejn typ letounu, tedy A350-900, reg. D-AIXH v pvodn livreji. Jde o vbec prvn dosednut tohoto typu stoje v barvch Lufthansy na eskm zem:

Bhem minulho bylo mon zaznamenat cvin lety Lufthansy na trase: MnichovLipskoPrahaVde a zpt do Mnichova, piem zastvka na Letiti Vclava Havla Praha trv vdy jen nco okolo 30 minut. I zde bylo mon postupn zaznamenat zmnu designu letoun. Zde Airbus A380 v novch barvch poprv v Praze:

A stejn typ stroje ve starch barvch:

Kdy bychom sledovali tyto stroje bhem vcviku pilot, obvykle po ve uvedenm cvinm koleku odlt z Mnichova na bn dlkov trasy do Asie apod.

V roce 2018 uvedli pedstavitel Lufthansa Airlines v souvislosti se zmnou loga, e s kadm vzletem jejich stroje, vzlt zrove a 45 tisc jeb. Krom ocasnch ploch letadla je samozejm zastoupen na kadm ubrousku i uniform personlu. Od zaloen spolenosti v roce 1953 jde o tet zmnu logotypu. lut podklad dostal v roce 1963. Souasn se zmnil font npisu Lufthansa na Helvetiku Black, dnes ji legendrn bezpatkov grotesk z dlny typograf Eduarda Hoffmanna a Maxe Miedingera.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.