Z rozmrzelho mme tu mlo streamovacch slueb jsme bhem pr let peli do rozmrzelho mme tu pli streamovacch slueb. I pomrn vniv konzument film a seril jich zpravidla tipne mnohem mn, ne jich ve skutenosti je. Ped tdnem jsme podrobnji prozkoumali deset z nich Od Amazonu po Voyo. Velk test streamovacch slueb nael ob rozdly. Vybrali jsme jednak ty hlavn, jako je Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+, HBO Max … a jednak ty, kter provozuj tuzemsk televizn stanice, tedy iVysln, Prima+ a Voyo. A jako perliku pidali Edisonline pro milovnky nronj festivalov filmov produkce.

Od ten jsme dostali mnoho reakc a pro jste nevybrali tu i onu slubu. Dnes proto pidvme tveici dalch, kadou z konkrtnho dvodu.

Streamovac sluby me vyuvat cel rodina jak samostatn, tak dohromady.

Canal+ protoe nabz i tituly jinak exkluzivn pro Apple TV+, a snadno je tak pehrajete i na zazench se systmem Android. Pidvme Dramox, protoe je to skvl sluba pro ty, kterm bn televizn a filmov produkce neimponuje sluba je zamen na divadeln pedstaven. Vynechat jsme nemohli KVIFF.TV, protoe nabz velk mnostv festivalovch snmk, jednou za rok se promn v online festivalovou televizi a opt cl na trochu jin publikum ne mainstreamov sluby. Jako tvrtou jsme zvolili RakutenTV, u jen proto, e m vlastn tlatko na dlkovch ovladach mnoha vrobc, m se vtina konkurence pochlubit neme.

Naopak jsme ignorovali videotky, kter jsou soust televiznch IPTV a OTT slueb jejich loha je spe doplkov a zkaznk se rozhoduje podle nabdky v oblasti televiznho vysln, nikoli doplkov sbrky film take O2TV nebo KukiTV zde nenajdete. Chyb tak sluby Dafilms a esk kino, kter nemaj vlastn aplikace pro chytr televizory. Na velk obrazovky je sice mete dostat pomoc Chromecastu nebo Airplay, ale bu to chce trochu tst, nebo investici do dalho zazen.

A samostatn jsme nakonec neudlali Google Filmy, protoe Google tuto slubu v loskm roce ukonil a jej funkce penechal jinm prvkm svho ekosystmu. Filmy by mly bt v Android TV dostupn pod zlokou Obchod, ale tu jsme zatm v testovacm televizoru nenali. Najdete je v aplikaci Youtube, piem tituly jsou bu k vypjen, nebo zakoupen kupkladu erstv novinka Wonka je nyn za 96 K k vypjen na 48 hodin, nebo 410 K ke koupi v Ultra HD rozlien. U jinch titul jsme nali i ni cenu za nkup, nebo levnj varianty s plnm HD, nebo dokonce i SD rozlienm. Filmy se kupuj jednotliv, nikoli v rmci pedplatnho, serily byste hledali marn.

Ale dost dlouhch vod, ve podstatn okolo streamovacch slueb zaznlo v prvnm dlu Od Amazonu po Voyo. Velk test streamovacch slueb nael ob rozdly. Dal sluby najdete v nsledujcch kapitolch. Pipomnme, e sluby jsme testovali na pikovm Android TV televizoru Philips 65OLED908, v ppad sluby Dramox na cenov dostupnm QLED televizoru Samsung QE55Q60C s operanm systmem Tizen.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.