Aktualizace: 6.03.2024 06:39

New York – Pavel Zacha skóroval v NHL ve druhém utkání za sebou, ale neodvrátil domácí porážku hokejistů Bostonu 1:2 v prodloužení s Edmontonem. Jeho spoluhráč David Pastrňák nebodoval.

Zacha vstřelil o den dříve dvě branky do sítě Toronta a střeleckou formu si přenesl i do souboje s Edmontonem. Český útočník se prosadil po křížném pasu Dantona Heinena ranou bez přípravy z pravého kruhu a otevřel ve 45. minutě skóre. Při risku bez gólmana ale vyrovnal Leon Draisaitl, který rozhodl i prodloužení.

New Jersey podlehlo v prvním utkání pod vedením dočasného kouče Travise Greena, který nahradil odvolaného Lindyho Ruffa, doma Floridě 3:5. Nick Cousins dal dvě branky hostů, kteří vyhráli pošesté v řadě a upevnili si vedení v NHL. V dresu poražených scházel Ondřej Palát kvůli zranění v dolní části těla. Ze stejných důvodů chybí Devils už téměř měsíc i brankář Vítek Vaněček.

NHL:

Boston – Edmonton 1:2 v prodl., New Jersey – Florida 3:5, Pittsburgh – Columbus 5:3, NY Islanders – St. Louis 4:2, Winnipeg – Seattle 3:4, Nashville – Montreal 3:4 v prodl., Arizona – Chicago 2:5. Utkání San Jose – Dallas, Los Angeles – Vancouver se ještě hrají.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.