Aktualizace: 13.02.2024 06:44

New York – Hokejisté NY Rangers porazili v NHL Calgary 2:0 a vyhráli popáté za sebou. Vítěznou sérii protáhla i Philadelphia, která zdolala Arizonu s Karlem Vejmelkou v brance 5:3. Český gólman od začátku zápasu naskočil po čtyřech duelech a inkasoval čtyři góly ze 33 střeleckých pokusů.

V zápase mezi Rangers a Flames se na první branku čekalo do 33. minuty, kdy otevřel skóre Will Cuylle. Dvaadvacetiletý útočník bodoval podruhé za sebou a vylepšil svou bilanci na devět branek a sedm nahrávek. Druhý gól dal devatenáct sekund před koncem základní hrací doby Jimmy Vesey. Americký útočník trefil odkrytou branku Flames a pomohl newyorskému celku zpět na druhé místo Východní konference.

Arizona na ledě Philadelphie třikrát vedla a do závěrečné dvacetiminutovky vstupovala s jednobrankovým náskokem. Ve třetí třetině však domácí nasázeli tři branky a zlomili zápas na svou stranu. Výhru Flyers 5:3 třemi body řídil Travis Konecny. Karel Vejmelka v brance Coyotes chytal s úspěšností lehce pod 88 procenty.

NHL:

New Jersey – Seattle 3:1, Philadelphia – Arizona 5:3, NY Rangers – Calgary 2:0, Vegas – Minnesota 3:5.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.