Thajsko

Thajsko m povst pro batke jedn z nejvstcnjch zem svta.

Cestovatelsk zitky se pochopiteln nedaj pepotvat na penze. Ale vyrazit nkam, kde se toho d hodn vidt, ochutnat a prot a pitom to nezruinuje v rozpoet to urit neukod. A prv kdy pijde na srovnn pomru ceny a vkonu, vydobv si Thajsko povst uinnho rje batk.

Je to zem, do kter mete pijet nalehko, dovolenou prot naplno a odjdt s pocitem, e se jist budete rdi vracet. Pro kadho se tu najde nco. Ndhern psen ple pro milovnky slunen pohody, divok dungle pro dobrodrun povahy, pulzujc non ivot i okouzlujc pamtky. Do seznamu svtovho ddictv UNESCO se Thajsko zapsalo hned sedmi mimodnostmi.

Vybrat si mete z ptelskho a pohostinnho venkova, nebo cestovat do runch mst. Nikdo taky nek, e se muste dret pevniny. Ostrovy jinho Thajska jsou pekrsn. A u jsme zmnili chrmy? Jsou tu na kadm kroku. Nkter jsou vztaeny k dvnmu krlovstv Siamu, dal stle ij v duchovnm rytmu.

A vude tu plat, e a u se tu chcete potpt, pronajmout si moped, anebo ochutnat mstn speciality na non trnici, bude vs to oproti jinm zemm stt zlomek penz.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.