Aktualizace: 26.01.2024 12:30

Praha – Nález mrtvého muže u Kyjského rybníka v Praze 9 prověřují policisté jako vraždu. Uvedli to dnes na síti X. Zabývají se také tím, zda případ nesouvisí se útokem na ženu s kočárkem v ulici U Hostavického potoka, zatím tomu ale podle nich žádná přímá indicie nenasvědčuje. Podrobnosti k případům policisté neuvedli, nevyjádřili se ani k tomu, zda zadrželi pachatele.

Mrtvého muže nalezli policisté v Praze 9 ve čtvrtek, stejný den zaútočil pachatel sekerou nedaleko Kyjského rybníka na asi třicetiletou ženu s kočárkem. Zraněná žena skončila v péči záchranářů.

„Případ včerejšího nálezu mrtvého muže u Kyjského rybníka byl kvalifikovaný jako vražda. Protože je to vzdušnou čarou asi 1,3 kilometru od místa útoku sekerou, musíme se zabývat i skutečností, že spolu mohou případy souviset. V tuto chvíli ale není žádná přímá indicie, že by tomu tak bylo,“ uvedli policisté.

U Kyjského rybníka policistům asistovali hasiči, konkrétně jejich potápěči. Policie podrobnosti k případu nesdělila, neinformovala ani o věku či totožnosti mrtvého.

Podíl.
2024 © Network Today. All Rights Reserved.